• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

Vali Düzgün Şehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna Yemek Verdi

Vali Düzgün Şehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna Yemek Verdi
Vali Orhan Düzgün, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'nin ülke genelindeki Şube Başkanları ve yöneticileri ile şehit aileleri...

Vali Orhan Düzgün, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'nin ülke genelindeki Şube Başkanları ve yöneticileri ile şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verdi.

Kayseri Öğretmen Evi'nde düzenlenen programa Vali Düzgün'ün yanı sıra İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Jandarma Albay Tamer Uran, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Ali Yavuz ile ülke genelindeki şube başkanları, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Programın açılışında konuşan Vali Düzgün, şehitlerin ve gazilerin canlarını ya da vücutlarının azalarını bu ülke, vatan ve bayrak için feda ettiğini belirterek, şehit yakınlarının çocuklarını, eşlerini ya da babalarını kayıp etmelerinin büyük bir acı olduğunu ifade etti.

Şehitlerin en büyük rütbe ile bu dünyadan ayrıldığını belirten Vali Düzgün, sözlerine şöyle devam etti:

"Günümüzde de maalesef 7-8 aydır çok sayıda şehit verdik, veriyoruz. Kayseri'den de gerek Komando Tugayımızdan gerek özel harekât polislerimizden şehitlerimiz oldu. Bunların bir kısmı Kayseri'de bir kısmı ise ülkemizin dört bir tarafında, memleketlerinde defnedildiler. Ateş düştüğü yeri yakıyor. O ateş ortamında sizin kadar olmasa da biz de etkileniyoruz. Şehit yakınlarını dinlediğimizde şehitlerimizin şahadet öncesi son davranışlarını, konuşmalarını duyunca gerçekten birçoğunun o şahadet rütbesine ulaşmak için koşarcasına gittiklerini görüyoruz."

Güvenlik görevlilerinin, bu ülke ve millet için ülkemizin dört bir tarafında yaşayan bütün vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşayabilmeleri ve bu ülkenin çocuklarının geleceğe daha aydınlık bakabilmeleri için kendi çocuklarını yetim bırakarak şahadete yürüdüğünü belirten Vali Düzgün, ailelerine sabır dileyerek "Allah onların mekanlarını cennet eylesin." dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Uran ise Kayseri'nin ev sahipliğinde şehit ve gaziler toplantısını gerçekleştirdiklerini söyledi.

İllerdeki şube başkanları ile bir araya gelerek Şehit yakınlarının sorunlarını çözümlenmesi ve destek olunması için Kayseri'de toplandıklarında belirten Genel Başkan Uran, programa desteklerinden dolayı Vali Düzgün'e teşekkür etti.

Vali Düzgün Şehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna Yemek Verdi

Vali Düzgün Şehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna Yemek Verdi

Vali Düzgün Şehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna Yemek Verdi

Vali Düzgün Şehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna Yemek Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim