• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Vali Düzgün Mülki İdare Amirleriyle Bir Araya Geldi

Vali Düzgün Mülki İdare Amirleriyle Bir Araya Geldi
Vali Orhan Düzgün, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi, genel asayiş ve güvenlik ile ilgili tedbirlerin gözden geçirilmesi, ilimizde bulunan Suriyelilerin...

Vali Orhan Düzgün, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi, genel asayiş ve güvenlik ile ilgili tedbirlerin gözden geçirilmesi, ilimizde bulunan Suriyelilerin durumu, sağlık ve eğitim başta olmak üzere kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi için değerlendirmelerde bulunmak üzere Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla toplantıda bir araya geldi.

Vali Orhan Düzgün başkanlığında Kayseri Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları Erdoğan Aygenç, Zülkarnin Öztürk, Mehmet Emin Avcı, Baha Başçelik, Gökhan Azcan ve Mehmet Aktaş ile 15 ilçe Kaymakamı katıldı.

Vali Düzgün, toplantıda yaptığı konuşmada, Kayseri'de 50 bin civarında Suriyeli misafirin olduğunu hatırlatarak, il merkezi ve ilçelerde bulunan Suriyelilerin kayıtlı ve kontrollü şekilde misafir edilmesi, büyük bir kısmı mazlum ve magdur durumda olan Suriyelilerin arasına karışma ihtimali bulunan art niyetli kişiler konusunda dikkatli olunmasını istedi.

Vali Düzgün ilçede kamu hizmetlerini yürüten kamu idarelerinin denetim ve kontrolünün ilçe Kaymakamlarının hem yetkisi hem de sorumluluğu olduğunu ifade ederek bu hizmetlerin etkin bir şekilde yürütülmesi konusunda hassasiyet gösterilmesine dikkat çekti.

Vali Düzgün özellikle eğitim hizmetlerinin sağlıklı ve güvenli ortamlarda gerçekleştirilmesi, okul çevresinde gençleri sigara vb kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için gerekli önlemlerinin alınmasına dikkat edilmesini, okulların ilçe Kaymakamlarınca sık sık ziyaret edilerek denetlenmesini, okulların idaresinde zaafiyet gösterdiği tespit edilen okul müdürleri hakkında gerekli uyarı ve disiplin işlemlerinin yapılmasını istedi.

Madde bağımlılığı konusuna da değinen Vali Düzgün, Yeşilay Haftası'nın iyi değerlendirilerek gençlerimizin bu konuda bilgilendirilmesi, bağımlılık yapan zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda yıl boyunca sürecek daha aktif ve etkin çalışmalar yapılması konusuna dikkat çekti.

Vali Düzgün, çağımızın en önemli bağımlılık ve sorunlarından birinin de teknoloji bağımlılığı olduğuna dikkat çekerek teknoloji ile birlikte gelişen sosyal medya kullanımının faydaları olduğu kadar kötü amaçlı kullanıma da açık olduğunu ve sosyal medyanın doğru şekilde kullanımı ve muhtemel zararları ve yol açabileceği sorunlar hakkında öğrenci ve velilerin de bilgilendirilmesini, gerekli eğitim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesini istedi.

İlçe Kaymakamlarının görüş ve önerilerinin de dinlendiği toplantıda Vali Düzgün vali yardımcıları ve kaymakamlara çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Düzgün Mülki İdare Amirleriyle Bir Araya Geldi

Vali Düzgün Mülki İdare Amirleriyle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim