• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Düzgün İl Ve Bölge Müdürleri İle Bir Araya Geldi

Vali Düzgün İl Ve Bölge Müdürleri İle Bir Araya Geldi
Kayseri Valisi Orhan Düzgün Başkanlığında kamu kurum ve kuruluşlarınca yürütülen hizmetlerde birimler arasında koordinasyonun sağlanması, yapılan...

Kayseri Valisi Orhan Düzgün Başkanlığında kamu kurum ve kuruluşlarınca yürütülen hizmetlerde birimler arasında koordinasyonun sağlanması, yapılan veya yapılacak olan işlerin gözden geçirilmesi, kamu kurum ve kuruluşlarının birbiri ile koordineli bir biçimde çalışması gibi konuların değerlendirildiği İl ve Bölge Müdürleri Toplantısı yapıldı.

Devlet Su İşleri 12. Bölge Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Vali Orhan Düzgün'ün yanı sıra, Vali Yardımcıları ile kamu kurum ve kuruluşlarının bölge ve il müdürleri katıldı.

Vali Düzgün, toplantının açılışında, Kayseri'ye hizmet eden kamu kurumlarının birbirlerinin faaliyetlerini tanımalarını ve koordinasyonun eksiksiz bir şekilde sürdürülerek kamu yatırımlarının sorunsuz devamını amaçladıklarını belirtti.

Kamu hizmetlerinin zamanında ve en iyi şekilde yürütülmesinin kaliteli hizmet anlayışı ile birebir ilişkili olduğunu dile getiren Vali Düzgün, bu yüzden vatandaş odaklı kaliteli hizmet konusunda belli bir standardın yakalanması gerektiğini ifade etti.

Kamu kurumlarında çalışan tüm personelin kaliteli, hızlı ve sağlıklı hizmet verme noktasında daha verimli çalışmaları gerektiğinin altını çizen Vali Düzgün, kamu görevlerinin icrasında önem, özen ve dikkat ilkelerine önem verilmesi gerektiğine işaret etti.

Vali Düzgün ayrıca, sosyal medyanın kitlesel iletişim noktasındaki önemine değinerek, kamu görevini yürüten amir ve memurların sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda sorumlu davranması gerektiğini ifade etti.

DSİ 12. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun da katılımcılara sunum yaparak, Bölge Müdürlüğü kapsamında DSİ tarafından yürütülen yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Coşkun, gerçekleştirilen büyük ve küçük sulama projeleri, elektrik üretim faaliyetleri ve yapılması planlanan ihale ve projelere ilişkin bilgileri paylaştı.

Toplantıda, Vali Düzgün başkanlığında Vali Yardımcıları ve kamu kurumlarının il ve bölge müdürleri arasında karşılıklı görüş alış verişinde de bulunuldu.

Vali Düzgün İl Ve Bölge Müdürleri İle Bir Araya Geldi

Vali Düzgün İl Ve Bölge Müdürleri İle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim