• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Vali Coş olayı tatlıya bağladı

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Başbakan Erdoğan'ın konuşması sonrası ortaya çıktı.

ADANA'daki 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri sırasında ‘Allah belanı versin’ diyen bir vatandaşa ‘Alın şu gavatı’ diyen Vali Hüseyin Avni Coş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Valiyi yedirmeyiz’ açıklamasının ardından ilk kez basının karşısına çıktı.

Vali Coş, Emniyet Müdürlüğü'ndeki törende bayrak dağıttı, engelli çocuklarla fotoğraf çektirdi. Bir kız çocuğunun söylediği 'Osman Ağa' şarkısına gülümseyen Vali Coş, "Tatlı yiyelim tatlı konuşalım" diyerek törene katılanlara tatlı ikram etti.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Emniyet Müdürlüğü'nün "Hizmette Engel Yok" projesi kapsamında her polis merkezine bir tekerlekli sandalyenin dağıtıldığı törende engelli çocuklarla yakından ilgilendi. Vali Coş, Türk bayrağı dağıttığı çocuklara tatlı ikram etti.

Çukurova Kalkınma Ajansı'nın “2012 Yılı İş Koşulları ve Yaşam Kalitesinin İyileştirilmesi, Küçük Ölçekli Altyapı ve Mali Destek Programı” çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü ve Seyhan Belediyesi ile ortaklaşa hazırlanan “Hizmette Engel Yok” projesinin tanıtım programı Vali Coş'un katılımıyla Adana Emniyet Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde gerçekleştirildi.

Vali Coş, polis mangasını selamladıktan sonra engelli çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi. Coş, engelli çocuklarla bir süre sohbet edip onlara Türk bayrağı dağıttı.

''TATLI YİYELİM TATLI KONUŞALIM''

İşaret dilini öğrenen polis memurlarının sertifikalarını Vali Hüseyin Avni Coş verdi. Coş, engelli bir kızın tekerlekli sandalyesini sürdü. Daha sonra bir engelli kız çocuğu 'Osman Ağa' şarkısını söyleyip oynadı. Vali Coş da ilgiyle izleyip küçük çocuğu alkışladı.

Törenin ardından Vali Coş ile Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, tekerlekli sandalyeye iki çocuğu bindirerek ikram yapılan alana getirdi. Coş, burada engelli çocuklara elleriyle tatlı ikram etti. Bir engelli çocuğun üzerine tatlı düşünce Vali Coş ıslak mendil ile çocuğun kıyafetini sildi. Daha sonra engelli çocuklar, Vali Coş'a şarkı söyledi.

www.istanbulhaber.com

Etiketler: , ,
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim