• BIST 9548.09
  • Altın 2492.474
  • Dolar 32.4886
  • Euro 34.4751
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

Vali Çomaktekin’e Vergi Haftası Ziyareti

Vali Çomaktekin’e Vergi Haftası Ziyareti
Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, "Devletimizin vatandaşlarımıza bu hizmetleri en iyi şekilde sunabilmesi, sosyal devlet anlayışının gelişebilmesi...

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, "Devletimizin vatandaşlarımıza bu hizmetleri en iyi şekilde sunabilmesi, sosyal devlet anlayışının gelişebilmesi için herkesin vergisini zamanında ve adil bir şekilde ödemesi gerekir. Bu yapıldığı taktirde ülkelerin geleceği aydınlık olur" dedi.

Vergi haftası dolayısıyla Defterdar Kaya Kurşun ve beraberindeki birim yöneticilerini kabul eden Vali Çomaktekin, "Vergi haftasını kutlamamızın sebebi bütün vatandaşlarımızın gelir düzeyine uygun şekilde ve zamanında vergilerini ödemelerinin önemini anlatmaktır. Bir devletin gücü ve kalkınmışlığı vatandaşlarına sunmuş olduğu eğitim sağlık, ulaşım, altyapı, güvenlik gibi hizmetlerle ölçülür. Toplumlar devletlerinden aldıkları hizmet oranında huzurlu ve mutlu olurlar" diye konuştu.

Ödenen vergilerle sağlanan imkanlarla vatandaşlar arasında huzur ve kaynaşma olacağını belirten Çomaktekin, "Bütün insanlar geleceğe umutla bakar. Mutlu yaşarlar. Bu alanda başta Maliye Bakanlığımız olmak üzere, vergi dairesi başkanlıklarımız, defterdarlık bünyesindeki diğer ilgili birimlerimiz kayıt dışı ekonomiyi mümkün mertebe kayıt altına alarak, vatandaşlarımızda vergi bilinci oluşturmaya çalışıyorlar. Kendilerini bu açıdan kutluyorum. Maliye Bakanlığı ve defterdarlık personelimiz bu konuda vatandaş odaklı yoğun çalışmalar yürütüyorlar. Kendileri büyük bir özveriyle vergi gelirlerini toplayıp, devletimizin vatandaşlarımıza hizmet sunması için çaba göstermektedirler. Bu noktada vergisini zamanında ödeyen tüm mükelleflerimize şükranlarımı sunuyorum. Son olarak tüm halkımız "Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır" diyerek seslenmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Vali Çomaktekin’e Vergi Haftası Ziyareti

Vali Çomaktekin’e Vergi Haftası Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim