• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Vali Çınar’dan Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Vali Çınar’dan Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş Yıldönümü Mesajı
Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Türk Polis Teşkilatı'nın 171'nci kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Türk Polis Teşkilatı'nın 171'nci kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Çınar, mesajında; milletin huzur, güven ve emniyetinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı'nın, devletin temel taşlarından biri olduğunu söyledi. Çınar, "Polis teşkilatımız, geçmişten günümüze ortaya koyduğu başarı ve performansıyla ulusal ve uluslararası alanda itibarını daha da arttırmış ve hepimiz için gurur kaynağı olmuştur. Polis teşkilatımız bir yandan uyuşturucu ticareti, cinayet, gasp ve silah tüccarlığı gibi organize suçlar, çete ve mafya gibi hukuk dışı örgütlenmelerle mücadele ederken diğer yandan ise hendekler kazan, barikatlar kuran, bölge haklına zulmeden, zalimce yıkım ve tahribat yapan cani terör örgütü ile kararlı bir mücadele sürdürmektedir. Bu noktada polisimiz başta olmak üzere jandarmamız ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz büyük fedakarlıkla görevlerini yerine getirmektedir. Emniyet güçlerimiz terörle ve suçla mücadelede bir yandan profesyonel bir yaklaşım sergilerken, diğer yandan hukukun çizdiği sınırlar içerisinde hassasiyetle hareket etmektedir. Polis teşkilatımız bu dikkat çekici performans ve başarısı ile halkımızın güven ve desteğini bir kez daha kazanmış, gücüne güç katmıştır. Emniyet teşkilatımız, anayasa ve kanunlardan aldığı yetki ve milletimizden aldığı büyük destek ile kamu düzeninin temini ve insan haklarının korunması için büyük azim ve kararlılıkla görevini yapmaya devam etmekte, bu uğurda şehit ve gaziler vermektedir. Şehitlerimizin hakkını asla ödeyemeyeceğimizi bilsek de onların mübarek mirasına ve kahraman gazilerimize sahip çıkmak, şehitlerimizin yakınları için her türlü imkanı seferber etmek boynumuzun borcudur. Tüm bu duygular içerisinde Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş yıldönümünü kutlarken, bir kez daha şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, büyük bir özveriyle ve hizmet aşkıyla çalışan bütün polislerimize ve onların fedakar ailelerine şükranlarımı sunuyor, başarı dileklerimi, selam ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim