• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Vali Çiçek: “Karamsarlığa Gerek Yok”

Vali Çiçek: “Karamsarlığa Gerek Yok”
Muğla Valisi Amir Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan turizme destek paketinin turizmcileri nefes aldıracağını söyledi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan turizme destek paketinin turizmcileri nefes aldıracağını söyledi. Vali Çiçek, Muğla'nın denizi, kumu, güneşi ve doğal güzelliklerinin yerinde durduğunu, turizm üzerinde karamsar tablo çizenlerin emellerine ulaşamayacağını belirtti.

"KARAMSARLIĞA GEREK YOK"

Muğla'nın her yönü ile cazibe merkezi olduğunu belirten vali Çiçek, "Turizm o kadar kötü değil. Denizimiz var, ormanımız var, kumumuz var, güneşimiz var, yollarımız, dünyaca ünlü yamaç paraşüt parkurlarımız ve marinalarımız var, huzurumuz var. Muğla'nın neyi eksik? Hepsi yerinde duruyor. Turizm adına neden karamsarız. Bu değerlerimiz bizim elimizden alınmadı. Türkiye'nin dışında olan savaş ve Türk turizmini baltalamak isteyen düşmanlar kötü propaganda yapsalar da huzurumuz yerinde olduğu müddetçe, turizmcilerimiz azimli ve kararlı olduğu müddetçe, turizmimiz kesinlikte öyle söylenildiği gibi zor durumda olmayacak" dedi.

TURİZME 255 MİLYON TL'LİK DESTEK

Vali Çiçek, hükümetin turizme 255 milyon TL'lik bir destek paketi açıkladığını belirterek, "Sayın Başbakanımız turizmciye 255 milyon TL hibe desteği yapılacağını açıkladı. Muğla da bir turizm kenti olduğuna göre, Muğla'daki turizmcilere böyle bir destek verilecek mi? Verilecek. O zaman karamsar olmaya hiç gerek yok. Turizmcilerimiz sıkıştığı zaman açıklanan 9 maddelik eylem planı turizm işletmelerine nefes aldıracak. Dışarıda şer güçler ne kadar Türkiye aleyhine propaganda yapsalar da bizim turizm acentelerimiz, tur operatörlerimiz ve turizm işletmelerimiz işlerini iyi yaptıkları takdirde ve devlet olarak bizler de gece gündüz çalıştığımız sürece hiçbir şey olmaz, Allah bizim yardımcımız olur. Her ne kadar Türkiye üzerinde karamsar tablo çizmeye çalışanlar ve Türkiye'yi bu şekilde yıpratmak isteyenler, birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece bu emellerine ulaşamayacaklardır" dedi.

Vali Çiçek: “Karamsarlığa Gerek Yok”

Vali Çiçek: “Karamsarlığa Gerek Yok”

Vali Çiçek: “Karamsarlığa Gerek Yok”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim