• BIST 8977
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Vali Ceylan Yeni Yıl Mesajı Yayımladı

Vali Ceylan Yeni Yıl Mesajı Yayımladı
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan yayımlamış olduğu mesajında gerek ülkemiz gerekse de dünyamız için önemli gelişmelerin yaşandığı; üzüntü ve sevinçleriyle...

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan yeni yıl mesajı yayımladı.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan yayımlamış olduğu mesajında gerek ülkemiz gerekse de dünyamız için önemli gelişmelerin yaşandığı; üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, huzur içinde yeni bir yıla siz değerli Nevşehirli kardeşlerimle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum dedi.

Vali Ceylan mesajında şunları kaydetti;

'Yeni yıl, geçmiş bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, yeni yıla ilişkin yol haritalarının tekrar belirlenmesi, planlanması ve gözden geçirilmesi için iyi bir vesiledir.

Barışın, dostluğun, kardeşliğin ve hoşgörünün yurdu olmuş bu aziz şehir Nevşehir ile ilgili hayalimiz; nitelikli insan gücüyle, sağlık altyapısıyla, yatırımcı dostu, yaşayanların mutlu olduğu, hepsinden önemlisi köklü kültürü ve güçlü sosyal dokusuyla birçok alanda cazibe merkezi olan bir şehir olmasıdır. Bunları gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir.

Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi 2016 yılında da, toplumun tüm kesimleriyle işbirliği ve dayanışma içinde olan, toprakları üzerinde nice uygarlıklar barındırmış zengin tarihi, turizmi, eşsiz doğal güzellikleriyle dolu Kapadokya'mızı hak ettiği noktaya getirmek olacaktır.

2016 yılında da tüm kamu görevlilerimizle birlikte Nevşehir'imizin gelişmesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye ulaşması yönünde siz değerli vatandaşlarımızın her zaman yanımızda hissettiğimiz destekleriyle gayret ve çalışmalarımıza artan bir şevk ve heyecanla devam edeceğiz.

Bu vesileyle yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum.'

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim