• BIST 9549.84
  • Altın 2489.904
  • Dolar 32.5042
  • Euro 34.8156
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Vali Çeber’den KGC’ye ziyaret

Vali Çeber’den KGC’ye ziyaret
Karabük Valisi Kemal Çeber, Karabük Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Karabük Valisi Kemal Çeber, Karabük Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Vali Çeber ziyarette, iki ayda Karabük'te yapmış olduğu çalışmaları basın mensuplarına değerlendirerek, Karabük'te keyifli bir iki ay geçirdiğini söyledi.

Ziyarette KGC Başkanı Metin Kaya, Yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler hazır bulundular. Genellikle sohbet havasında geçen ziyarette Vali Çeber, göreve geldiği günden itibaren yapılan çalışmaları basın mensupları ile paylaştı. Ziyarette ayrıca basın mensupları Karabük ve ilçelerinde yapılması gereken bazı eksik ve noksanlıkları Vali Çeber'e ilettiler. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, nazik ziyaretinden dolayı yönetim kurulu ve cemiyet üyesi gazeteciler adına Vali Çeber'e teşekkür ederek, " İlimizde göreve başladıktan sonra bir yandan iade-i ziyaretler yapıyorsunuz bir yandan da ilçelerimize giderek sorunları ve yapılan çalışmaları yakından takip ediyorsunuz. Yapmış olduğunuz gezi ve ziyaretler halkımız tarafından taktir ile karşılanıyor. Biz gazeteciler olarak yaptığınız veya yapacağınız tüm çalışmaları kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz." dedi

"Karabük'te keyifli iki ay geçirdim"

Konuşmasına Karabük'te keyifli iki ay geçirdim diyerek başlayan Vali Kemal Çeber, "Bu sıcak ve samimi sohbetten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Karabük'te keyifli bir iki ay geçirdim. Aslında sizleri bayramdan hemen önce ziyaret etmek isterdim. Ancak, 10 günlük bayram tatili nedeniyle bugün ziyaret ediyorum. Bu ziyarette sizlerin değerli fikirlerini aldım. Bu vesile ile hem sizlerin hem de tüm halkımızın bayramını kutluyorum. Karabük'e geldiğim günden itibaren elimden geldiği kazar hem il de ziyaretlerde hem de ilçelerde ziyaretlerde bulunuyorum. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyip bir an önce bitmesi için gayret gösteriyoruz. Yapılması gereken işler var ise bunları bir program haline getirip, en kısa sürede çalışmalarımıza başlamayı hedefliyoruz. Karabük'te yapılması gereken sorunları tespit ettik el birliği ile bu sorunları gidermeyi düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim