• BIST 9524.59
  • Altın 2503.709
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.5666
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Vali Büyük: “Polis Teşkilatı, Gurur Kaynağımızdır”

Vali Büyük: “Polis Teşkilatı, Gurur Kaynağımızdır”
Adana Valisi Mustafa Büyük, "Emniyet teşkilatımız, ülkemizin ve milletimizin gurur abidesi olma özelliğini sonsuza kadar sürdürecektir" dedi.

Adana Valisi Mustafa Büyük, "Emniyet teşkilatımız, ülkemizin ve milletimizin gurur abidesi olma özelliğini sonsuza kadar sürdürecektir" dedi.

Vali Büyük, "Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Büyük mesajında, " Sağlıklı bir toplumun tesis edilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için çeşitli gereksinimler vardır. Toplumu oluşturan bireylerin huzur ve güvenliklerin sağlanması kuşkusuz ki bu gereksinimlerden en önemlileri arasında yer almaktadır. Bu gerçekten hareketle toplumun mal ve can güvenliğinin sağlanması, bireylerin ve ailelerin huzur içinde yaşamaları, kamu düzeninin korunması, yasaların uygulanması, suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesi, vatandaşların bireysel hak ve özgürlüklerinin korunması yolunda, kuruluşundan bugüne tüm kademeleriyle birlikte üstlendiği görevi en iyi şekilde yerine getiren, kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden itibaren mazisindeki ve günümüzdeki başarılarıyla parıldayan Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin ve milletimizin gurur kaynağıdır."

Büyük mesajında daha sonra şunlara yer verdi:

"Evrensel hukuk ilkeleri çerçevesinde, adalet ve güvenlik olgularının tesisine çok önemli katkılar sunan, her türlü zorlu çalışma koşullarında ülkesine ve milletine hizmet eden, adalet, hak ve hukuk kavramlarından, vatan ve millet sevgisinden asla taviz vermeyen emniyet teşkilatımız, ülkemizin ve milletimizin gurur abidesi olma özelliğini sonsuza kadar sürdürecektir.

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. Kuruluş Yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası'nı can-ı gönülden kutlarken, görevleri başında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyor, ülkemizin bekası ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlama yolunda dünyaya örnek olan başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, huzur ve güvenliğimizin teminatı olan tüm emniyet teşkilatı mensuplarımıza sevgi ve şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim