• BIST 9824.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Vali Balkanlıoğlu, Kabadüz Gençlik Derneği Açılışına Katıldı

Vali Balkanlıoğlu, Kabadüz Gençlik Derneği Açılışına Katıldı
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kabadüz ilçesinde kurulan Gençlik Derneği'nin açılış programına katıldı.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kabadüz ilçesinde kurulan Gençlik Derneği'nin açılış programına katıldı.

Kabadüz ilçesinde gerçekleştirilen açılış programına Vali İrfan Balkanlıoğlu, Kabadüz Kaymakamı Yunus Can İnal, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Baro Başkanı İlhan Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş ve vatandaşlar katıldı.

Program, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı mehteran takımının gösterisi ile başladı. Kabadüz Gençlik Derneği açılış programında bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Dernek, vakıf gibi kuruluşlar kazanç amacı gütmeksizin, bir menfaat amacı olmaksızın sırf mesaisinin birazını hayır amacıyla kullandırması anlamına geliyor. Bulunduğumuz makam ve mevkilerde gelip geçiciyiz. Herkes burada bir misafir ve herkesin de bir rolü, yapması gereken işleri var. Bulunduğumuz yere faydalı olmak zorundayız" dedi.

Vali Balkanlıoğlu şöyle devam etti: "Bizler de Ordu'ya ne yapabiliriz? diye düşündük ve ve bu büyüleyici güzellikleri tanıtmak için çalışmalarda bulunuyoruz. Çambaşı Yaylası dillere destan. Sizin ilçenizin gelişimi birçok ilçeye nasip olmamış. Ancak göç veren ilçelerden birisi de Kabadüz. Kabadüz'ün nüfusunun birkaç katı gerek yurt dışında gerekse yurt içinde yaşıyor. Ordu'nun güzelliklerinin herkes tarafından bilinmesi görülmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Ordu'yu hiç gündemden düşürmedik. Kabadüz ve Çambaşı'nın güzellikleri de defalarca ekranlara geldi. Buraların doğal dokusunun bozulmaması önemli."

Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Bir araya gelerek Gençlik Derneği'ni kuran genç arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kabadüz Kaymakamı Yunus Can İnal, kurulan dernekle gençlerin daha yakından iletişim kuracağını, faaliyetlerde bulunulacağını belirterek, katılımlarından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu'na teşekkürlerini sundu.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ise doğdukları yere hizmet etmek amacıyla bir araya gelen gençlerin oluşturduğu derneğe belediye olarak destek olacaklarını ifade etti.

Kabadüz Gençlik Derneği Başkanı Yusuf Günaydın yaptığı konuşmada, "Sivil toplum kuruluşlarının önemini hepimiz biliyoruz. Bizler de bir araya gelerek, Kabadüz'e en iyi şekilde hizmet edebilmek amacıyla derneğimizi kurduk. Hayırlı hizmetler yapacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Kabadüz Gençlik Derneği'nin açılış kurdelesi Vali İrfan Balkanlıoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi ve derneğe katkıda bulunanlara plaket verildi.

Vali Balkanlıoğlu, açılış sonrası Kabadüz Kaymakamlığı, Kabadüz Belediye Başkanlığı, Kabadüz Belediyesi Bayanlar Lokali'ne ziyarette bulunurken, yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü bina inşaatını da gezerek bilgi aldı.

Vali Balkanlıoğlu, Kabadüz Gençlik Derneği Açılışına Katıldı

Vali Balkanlıoğlu, Kabadüz Gençlik Derneği Açılışına Katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim