• BIST 9714.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Vali Altıparmak: “TEK Başına Bir Başarının Anlamı Yoktur”

Vali Altıparmak: “TEK Başına Bir Başarının Anlamı Yoktur”
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum'da bulunan Kurum ve kuruluşların müdürleriyle aylık gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında bir araya...

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum'da bulunan Kurum ve kuruluşların müdürleriyle aylık gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

2015 yılının kurumlar açısından değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda konuşma yapan Vali Altıparmak "Çok iyi hizmet verdiğimize inanabiliriz, bürokratik aşamaları hızlandıramıyorsak, azaltamıyorsak, standardımızı ulusal ve uluslar arası temel standart seviyesine çıkartamıyorsak, yaptığımız o hizmetin de çokta fazla anlamı yoktur" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı toplantıya, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hikmet Koçak ,ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ile kurum müdürleri katıldı.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar'ın kurumun çalışmaları ile ilgili yaptığı sunumunun ardından yaptığı konuşmasında tüm kurumları 2015 yılında yaptıkları başarılı çalışmalar ve aldıkları ödüllerden dolayı tebrik etti. Bu başarıda verdikleri destekten dolayı Büyükşehir Belediyesi ve Üniversitelere de teşekkür eden Vali Altıparmak " 2016 yılında da hepimize düşen yine aynı hızla, aynı gayretle işimizi yürütmek" diye konuştu.

Toplantıda ayrıca, Avrupa birliğinin Türkiye için ayırmış olduğu kaynakların yaklaşık yüzde ellisinin kullanılamadığına vurgu yapan Vali Altıparmak, kaynağı bulmanın sadece merkezden istemekle olmadığını belirterek "Mutlaka proje yaparak, kaynakları temin etmemiz gerekiyor" dedi.

Vali Altıparmak, "Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Üniversitede ki hocalarımızı da dahil ederek,Türkiye'de kullanılan proje havuzlarından yararlanarak, yüzlerce proje sunabiliriz.Kuran-ı Kerimde bir ayette yüce Allah(c.c) " Allah işini sağlam yapan, işini güzel yapan ve bir başkasına yardım edeni sever" diyor.İşimizi sağlam güzel yapacağız ve bununla yetinmeyip ,mutlaka ve mutlaka insanlara yardım edeceğiz.Diğer kurumlara yardım edeceğiz.Tek başına bir başarının anlamı yok.Ülkemiz açısından bütün kurumlar başarılı olursa, işte o zaman topyekun bir başarı yakalamış oluruz.Bir diğer kurumu aşağı çekerek hiç kimse bir başarı yakalayamaz.Üniversiteden hocalarımızı dahil ederek belediyemizle de proje iş birliği yaparak,onların desteğini alarak ve onlardan gelen talepleri önceleyerek işlerimizi yürütürsek,inanıyorum ki Erzurum, Türkiye'nin kalkınmışlığında önemli bir yere kavuşacak ve önemli bir hizmet standardını yakalayacaktır. Çok iyi hizmet verdiğimize inanabiliriz,bürokratik aşamaları hızlandıramıyorsak, azaltamıyorsak ,standardımızı ulusal ve uluslar arası temel standart seviyesine çıkartamıyorsak, yaptığımız o hizmetin de çokta fazla anlamı yoktur" dedi.

Vali Altıparmak: “TEK Başına Bir Başarının Anlamı Yoktur”

Vali Altıparmak: “TEK Başına Bir Başarının Anlamı Yoktur”

Vali Altıparmak: “TEK Başına Bir Başarının Anlamı Yoktur”

Vali Altıparmak: “TEK Başına Bir Başarının Anlamı Yoktur”

Vali Altıparmak: “TEK Başına Bir Başarının Anlamı Yoktur”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim