• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Vali Ali Fidan, Şehit Aileleri Ve Emekli Polislerle Yemek Yedi

Vali Ali Fidan, Şehit Aileleri Ve Emekli Polislerle Yemek Yedi
Düzce Valisi Ali Fidan ve eşi Fatma Fidan Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü nedeniyle şehit aileleri ve emekli emniyet mensupları onuruna...

Düzce Valisi Ali Fidan ve eşi Fatma Fidan Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü nedeniyle şehit aileleri ve emekli emniyet mensupları onuruna verilen yemek programına katıldı.

Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İşadamları ve şehit aileleri katıldı. Vali Ali Fidan, Şehit ailelerini tek tek ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Ali Fidan burada yaptığı konuşmasında polislerin 24 saat görev yaptığını belirterek "Bu hafta emniyet teşkilatımızın 171. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Emniyet hizmetleri 171 yıldır milletin huzur ve güvenliği için bayrağın dalgalanması ezanın susmaması için canla başla mücadele etmiştir. Emniyet hizmetleri kutsal hizmettir. Güvenlik hizmeti, milletin, devletin, toplumun, ilin olmazsa olmazı güvenlik olmadığında huzur olmadığında ne tarım ne sanayi ne sosyal hayat oluyor. Her şeyin başı güvenlik. Bu teşkilatta çalışanlarda gece demeden gündüz demeden hafta sonu tatil bayram demeden 24 saat esasına göre bu millete hizmet ediyor. Ben bu teşkilata hizmet eden tüm arkadaşlarıma kardeşlerime teşekkür ediyorum. Tabi güvenlik hizmetlerinin yapısı gereği bu görevin bu mesleğin doğası gereği bazı arkadaşlarımızı kardeşlerimizi de şehit veriyoruz. Bu millet için bu vatan için canlarını feda eden fedakâr kahraman şehitlerimizi de, rahmetle minnetle yâd ediyorum. Onlar tabi milletimizin şanlı tarihinde adlarını altın harflerle yazdırdılar. Her daim milletimizin kalbinde yaşayacak. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Aziz şehitlerimizin bize mirası olan değerli yakınları da, devletimize milletimize onların emanetidir. Onlar bizim baş tacımızdır. Her tür ihtiyaçlarıyla ilgilenmek onlara her zaman sormak aramak onlarla her daim yakın ilişkilerde olmakta başta ben olmak üzere hem teşkilat mensuplarımızın hem diğer tüm devlet dairelerinin milletimizin görevidir. Milletimiz bunun bilincindedir. Biz millet olarak Çanakkale'de, kurtuluş savaşında şehitler verdik. Daha sonra bu teşkilatta nice şehitler verdi. Bu günlerde yine her gün şehit haberleri alıyoruz. Elbette içimiz yanıyor. Yüreğimiz yanıyor. Acıyla kıvranıyoruz ama biliyoruz ki bu ülkede hainler oldukça bu ülkenin aleyhine çalışanlar oldukça elbette bu ülkede şehitlerde olacak bu ülke için canını feda etmekten çekinmeyen evlatlar oldukça inşallah ülkemiz daha ileriye daha büyük daha güçlü bir ülke olarak varlığını devam ettirecek. Biz millet olarak nice badireler atlattık. Bunları da atlatırız şehitlerimizin kanları da yerde kalmaz polisimiz askerimiz güvenlik güçlerimiz her tür ülkemizin aleyhine çalışanlarla mücadele ediyor. Mücadele etmeye devam ediyor. Ben bu duygu düşüncelerle polisimizin 171. Yıldönümüm kutluyorum. Görev başındaki tüm güvenlik güçlerimize sağlıklı huzurlu hayırlı aileleriyle mutlu yıllar diliyorum. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle minnetle yad ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından yenilen yemek yapılan dua ile son buldu.

Vali Ali Fidan, Şehit Aileleri Ve Emekli Polislerle Yemek Yedi

Vali Ali Fidan, Şehit Aileleri Ve Emekli Polislerle Yemek Yedi

Vali Ali Fidan, Şehit Aileleri Ve Emekli Polislerle Yemek Yedi

Vali Ali Fidan, Şehit Aileleri Ve Emekli Polislerle Yemek Yedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim