• BIST 9809.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Vali Ali Fidan Düzce’ye İyi Geldi

Vali Ali Fidan Düzce’ye İyi Geldi
Vali Ali Fidan Düzce'de göreve başlamasından bu yana büyük bir özveri ile çalışarak, Düzce'nin ilçelerini, köylerini, sanayi tesislerini ziyaret edip...

Vali Ali Fidan Düzce'de göreve başlamasından bu yana büyük bir özveri ile çalışarak, Düzce'nin ilçelerini, köylerini, sanayi tesislerini ziyaret edip yapılan çalışmaları yerinde inceliyor.

Düzce'deki kamu ve özel yatırımları, başlanan ve devamı olan projeleri yerinde inceleyen Fidan, İstanbul ve Ankara gibi dev metropol kentlerin arasında kalan, lojistik anlamda önemli üstünlüğü olan Düzce'nin gelişimi için geceli gündüzlü çalışmalarına devam ediyor.

Siyasiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sürekli temas halinde olan Vali Ali Fidan, Düzce için geliştirilen projeleri Ankara'da da takip ederek Düzce'ye katma değer sağlamaya gayret ediyor. Ankara kanadında önemli ikili ilişkilere sahip olan Fidan, Düzce'nin gelişimini tamamlaması ve gelişmiş kentler arasındaki yerini alması için özveriyle mücadele ediyor.

ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİNE ÖNEM VERİYOR

Sanayi ve Turizm kenti olarak konumlanan Düzce'nin nitelikli sanayi ile güçlenmesini isteyen Fidan, yeni kurulacak olan Organize Sanayi Bölgeleri'nde özellikle yüksek teknoloji üretimi ve katma değeri yüksek sanayinin Düzce'ye yatırım yapmasını hedefliyor. Bu kapsamda Gebze Organize Sanayi Bölgesi yönetimiyle görüşen Fidan, Düzce'de de yüksek teknolojinin ön planda olduğu Organize Sanayilerin kurulması için lobi faaliyetlerini sürdürüyor.

Ekonomik ve ticari kapasitenin arttırılması için Ankara'da Düzce Tanıtım Günleri'nin düzenlenmesini sağlayarak Düzce'nin lobisini güçlendirmeyi hedefliyor.

Vali Fidan, üniversite öğrencilerine verilen değeri ön planda tutarak ilde bulunan 1999 depremleri sonrası inşa edilen ve atıl durumda olan kalıcı işyerlerinin öğrenci yurtlarına dönüştürülmesi için Yurt-Kur ile protokol imzalayarak yılların kanayan yarasına çözüm buldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim