• BIST 9715
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

Vale Cinayetinin Zanlılarını “Atmaca Timi” Yakaladı

Vale Cinayetinin Zanlılarını “Atmaca Timi” Yakaladı
Kadıköy'de balık restoranının önünde bir valenin silahla öldürülmesi olayıyla ilgili 8 kişi yeni kurulan "Atmaca Timi" tarafından yakalanarak gözaltına...

Kadıköy'de balık restoranının önünde bir valenin silahla öldürülmesi olayıyla ilgili 8 kişi yeni kurulan "Atmaca Timi" tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayın ardından yaşananlar ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Kadıköy'de 27 Ocak'ta araçlarıyla bir balık restoranın önüne gelen silahlı 4 kişi restorana silahlı saldırıda bulundu. Bu sırada restoranın bulunduğu caddede valelik yapan Esat Özbalık, silah seslerini duyup olaya bakmak istedi. Özbalık, olaya bakmak isterken kurşunlardan birinin isabet etmesiyle hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde yeni kurulan "Atmaca Timi" olayla ilgili çalışma başlattı. Olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen "Atmaca Timi" silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin S.E, S.Ş, Ö.P, C.T, olduğunu tespit etti. Olayla ilgili çalışmalarını derinleştiren emniyet ekipleri şüphelilerin telefon kayıtlarını da inceledi. Balık restoranın hissedarlarından olan T.A'nın diğer hissedarlarla olan anlaşmazlığa düştüğü ve diğer hissedarları korkutmak amacıyla saldırıyı 4 şüpheliye yaptırdığı belirlendi.

BAŞKA BİR CİNAYET OLAYINA DA KARIŞMIŞLAR

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, Sultangazi'de belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda 5 şüpheliyi ve şüphelilere yardım ettiği öne sürülen E.A, Y.A, Y.K'yı gözaltına aldı. Öte yandan şüphelilerden Ö.P. ile C.T'nin, 6 Ocak'ta Gaziosmanpaşa'da bir arabanın içinde silahla öldürülen Cüneyt Bulut'un da zanlıları olduğu ortaya çıktı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin tamamlamasının ardından adliyeye sevk edildi. Operasyon anı ise polis kamerası tarafından kaydedildi.

OLAYIN ARDINDAN YAŞANANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Olayın ardından yaşananlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, olayın yaşanmasıyla vatandaşlar panik yaşıyor. Çevrede bulunan vatandaşlar bir anda olay yerine yöneliyor.

Vale Cinayetinin Zanlılarını “Atmaca Timi” Yakaladı

Vale Cinayetinin Zanlılarını “Atmaca Timi” Yakaladı

Vale Cinayetinin Zanlılarını “Atmaca Timi” Yakaladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim