• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

VakıfBank’ın Şampiyonlar Ligi heyecanı yeni salonunda başlıyor

VakıfBank’ın Şampiyonlar Ligi heyecanı yeni salonunda başlıyor
VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi heyecanını yeni salonunda yaşayacak.

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi heyecanını yeni salonunda yaşayacak. Daha önce CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu iki kez yaşayan VakıfBank, bu yılki karşılaşmalarını VakıfBank Spor Sarayı'nda oynayacak.

Sarı-siyahlı ekip turnuvada D grubunda yer alırken, ilk mücadelesini ise 14 Aralık Çarşamba günü 19.00'da Rus ekibi Uralocha-NTMK Ekaterinburg'u ağırlayarak yaşayacak.

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, CEV Şampiyonlar Ligi'nin kendilerini her zaman heyecanlandırdığını belirterek, "Yeni sistem nedeniyle, bu sezonki Şampiyonlar Ligi, şimdiye kadar oynadıklarımız arasında en zorlusu olacak. Son 6 sezonda 5 kez Final Four'a kalma başarısı gösterdik. Ama bu sezon bütün takımlar için zor olacak. Ayrıca grubumuz Şampiyonlar Ligi'nin en zor grubu. Ancak turnuvaya için konsantrasyonumuz oldukça yüksek ve her zaman olduğu gibi ulaşabileceğimiz en üst noktaya ulaşmak istiyoruz. Gruptaki ilk maçımız olan Uralochka-NTMK Ekaterinburg mücadelesiyle de iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Tüm takımlara ve voleybolseverlere iyi bir sezon diliyorum" dedi.

Gözde Kırdar: "Kupayı kaldırmak önemli"

VakıfBank'ın tecrübeli kaptanı Gözde Kırdar ise geçirecekleri zorlu sezona odaklandıklarını aktararak, "CEV Şampiyonlar Ligi'nde kupayı kaldırmak bizim için bu sezonun en önemli hedefi. Uzun ve zorlu geçeceğini bildiğimiz sezona tamamen odaklanmış durumdayız. Uralochka-NTMK Ekaterinburg kaliteli ve önemli oyunculara sahip bir takım. Ama bu karşılaşma yeni evimizde oynayacağımız ilk Şampiyonlar Ligi maçı. Dolayısıyla da bizim için çok özel olacak. Bizi desteklemeye gelen taraftarımızı, elimizden gelenin en iyisini yaparak mutlu etmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kimberly Hill: "Gücümüzün farkındayız"

Geçen sezonun Türkiye Ligi MVP'si Kimberly Hill de Şampiyonlar Ligi'nin her zaman çok zorlu olduğunun altını çizerek, "Bu sezon başından sonuna çok zorlu olacak. Grubumuzda birbirinden önemli üç zorlu rakibimiz var. Eğer grubumuzu lider bitirmek istiyorsak, her maça tam konsantrasyonla çıkıp, elimizden gelenin en iyisini vermemiz gerekiyor. VakıfBank olarak kendi gücümüzün de farkındayız ve istediğimiz tüm başarılara ulaşabileceğimizin de bilincindeyiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim