• BIST 8869.4
  • Altın 2238.686
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.0967
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

VakıfBank’a ’Sportif Başarı Marka Ödülü’ verildi

VakıfBank’a ’Sportif Başarı Marka Ödülü’ verildi
2017 sezonunu Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu ile kapatan VakıfBank'a, Ekonomi Bakanlığı'nca Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen...

2017 sezonunu Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu ile kapatan VakıfBank'a, Ekonomi Bakanlığı'nca Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen Marka Türkiye 2017 organizasyonunda "Sportif Başarı Marka Ödülü" verildi.

Türkiye'ye 2017 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi ve 2017 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu kupalarını getiren VakıfBank, önemli bir ödüle daha layık görüldü. Ekonomi Bakanlığı himayesinde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her sene "Türkiye Markasına Değer Katanlar" başlığı altında verilen ödüllerden biri, bu sezonu iki önemli kupayla kapatan sarı-siyahlıların oldu.

Ekonomi Bakanlığı'nca TİM tarafından 25-26 Mayıs tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Marka Türkiye 2017 organizasyonu kapsamında, Türkiye'ye değer katan kurumlara ödülleri dağıtıldı. Bu sezon, tarihinin üçüncü Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ve ikinci Dünya Şampiyonluğu'nu yaşayan VakıfBank da TİM tarafından "Sportif Başarı Marka Ödülü'ne layık görüldü.

Osman Demren: "Çok önemli ödüller kazandık fakat bu daha anlamlı"

VakıfBank'a ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci takdim etti. Sportif Başarı Marka Ödülü'nün, VakıfBank Spor Kulübü olarak aldıkları en anlamlı ödüllerden birisi olduğunu dile getiren VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, "Kulüp olarak çok büyük başarılar elde ettik. Çok önemli ödüller kazandık fakat bu, bize layık görülen en anlamlı ödüllerden biri. Takımımızın son yıllarda elde ettiği uluslararası başarılar sayesinde, voleybol denilince yurt dışında en üst düzeyde saygı gören ve bilinen bir marka konumundayız. Türkiye'nin tanıtımına ve markasına değer katan kurumlardan biri olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bu gurur bizleri, yeni başarılar elde etmek için daha da motive ediyor ve sorumluluğumuzu artırıyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim