• BIST 9079.97
  • Altın 2301.842
  • Dolar 32.3299
  • Euro 35.1048
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Vakıfbank Final Etabı İkinci Devresi İçin Ankara’da

Vakıfbank Final Etabı İkinci Devresi İçin Ankara’da
Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi Final Etabı ilk devresini 3 galibiyet ve 8 puanla lider olarak tamamlayan VakıfBank, final etabı ikinci devresi için Ankara'ya...

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi Final Etabı ilk devresini 3 galibiyet ve 8 puanla lider olarak tamamlayan VakıfBank, final etabı ikinci devresi için Ankara'ya geldi. Sarı-siyahlılar, ligde 9. kez mutlu sona ulaşmak için sahaya çıkacağı Final Etabı ikinci devresi ilk maçında 28 Nisan Cuma günü saat 17.00'de Eczacıbaşı VitrA ile karşılaşacak.

15-16-17 Nisan tarihlerinde İzmir'de oynanan Final Etabı ilk devresindeki üç maçını da kazanarak 8 puanla ikinci devreye namağlup lider gelen sarı-siyahlılar, ikinci devre ilk maçında yarın saat 17.00'de Eczacıbaşı VitrA ile karşılaşacak. Eczacıbaşı VitrA ile İzmir'de oynadığı ilk karşılaşmayı VakıfBank, 3-0'lık sonuçla kazanmıştı.

VakıfBank, şampiyonu belirleyecek Final Etabı ikinci devresinde cumartesi günü saat 17.00'de Galatasaray Daikin ve pazar günü saat 17.30'da Fenerbahçe Grundig ile karşılaşacak. VakıfBank, ilk maçlarda sarı-kırmızılıları 3-2, sarı-lacivertlileri ise 3-1 mağlup etmişti.

Final Etabı ikinci devresi öncesinde görüşlerini dile getiren VakıfBank'ın Başantrenörü Giovanni Guidetti, "İlk devre sonunda yakaladığımız üç puanlık avantaj, sadece ilk maçları iyi oynadığımızı gösteriyor. Bunun dışında lider durumda olmamızın ikinci devre öncesinde başka bir anlamı yok. Önümüzde yine kazanmak zorunda olduğumuz üç zor maç bulunuyor ve şampiyonluk için her maçı kazanmak dışında bir senaryomuz yok. Bu hafta sonu Ankara'da oynayacağımız her maç, artık gerçek final anlamında. Buraya kadar getirdiğimiz Türkiye Ligi'ni, şampiyon olarak tamamlamak dışında başka bir düşüncemiz bulunmuyor" diye konuştu.

Vakıfbank Final Etabı İkinci Devresi İçin Ankara’da

Vakıfbank Final Etabı İkinci Devresi İçin Ankara’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim