• BIST 9094.06
  • Altın 2324.793
  • Dolar 32.3663
  • Euro 34.9559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Uzunlular: "Bahçelinin Emrinde, Sözlü’nün Arkasındayız”

Uzunlular: "Bahçelinin Emrinde, Sözlü’nün Arkasındayız”
Adana Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Yunus Uzunlular, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü yıpratma çalışmalarının...

Adana Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Yunus Uzunlular, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü yıpratma çalışmalarının beyhude olduğunu ifade ederek, "Başkanımız Hüseyin Sözlü'nün her zaman arkasında olacağız" dedi.

Uzunlular, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, 1 Kasım seçimlerinde beklemedikleri bir sonucun doğduğunu belirterek, "Ama ne olursa olsun Liderimiz Devlet Bahçeli'nin her zaman emrindeyiz" diye konuştu.

AK Parti temsilcilerinin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü yıpratma çalışmaları içerisinde olduğunu söyleyen Uzunlular şöyle devam etti:

"Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü, ülkü ocaklı bir gencin nerelere gelebileceğinin en büyük nişanesidir. Ocaklara gelen genç, Sultan Fatih olur, Atatürk olur, Aziz Sancar olur. Hüseyin Sözlü Adana'da bir realitedir. Ne yaparsa yapsın iktidar temsilcileri Büyükşehir Belediye Başkanımızı yıpratma çalışmaları en sonunda beyhude olacaktır. Hüseyin Sözlü Adanalının gönlünde taht kurmuştur. Adana'nın evladı olarak da Adana'ya uzun yıllar hizmet edecektir. Biz ülkücüler olarak yapacağımız projelerle Başkanımız Hüseyin Sözlü'nün her zaman arkasında olacağız."

Öğrencilerin yatılı bir şekilde eğitim hayatına devam etmesi için önemli çalışmalarda bulunduklarını kaydeden Yunus Uzunlular "Üniversite ve ortaöğretimde okuyan öğrencilerimiz için Adana'da 2'si kızlar için toplam 7 tane ülkü evi açtık. Bu evlerin tüm eşya ve iaşeleri ocağımız tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim alması ve sınavlardan başarılı sonuçlar alması için ücretsiz KPSS, YGS, LYS ve Ortaöğretime Geçiş Sınavı kursları açtık" dedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim