• BIST 9530.47
  • Altın 2485.456
  • Dolar 32.5061
  • Euro 34.8527
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Üzümlü’ye 80 Tonluk Yeni Kantar

Üzümlü’ye 80 Tonluk Yeni Kantar
Üzümlü Belediyesi kendi bünyesinde hizmet verecek olan 80 tonluk yeni kantarın kurulum çalışmalarına başladı.Ü

Üzümlü Belediyesi kendi bünyesinde hizmet verecek olan 80 tonluk yeni kantarın kurulum çalışmalarına başladı.Üzümlü Belediyesi tarafından 1997 yılında kurularak Üzümlü ilçesi, bağlı belde ve köylerin hizmetine sunulan ve yoğun talep gören 80 tonluk kantar, geride kalan 19 yılın ardından yerine yenisi kuruluyor. Mevcut kantarın teknolojinin geride kalması ve hizmet ömrünü tamamlamasından dolayı yerine 80 tonluk teknolojik kantar kurulum çalışması başladı. Üzümlü Belediyesi Andezit Taş Fabrikası ve Kum Eleme Tesislerine kurulan yeni kantar kısa süre sonra vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

"VATANDAŞIMIZ İSTEDİ, BİZ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Kurulumuna başlanılan kantar ile ilgili süren çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, yeni kantarın Üzümlü'ye hayırlı olmasını dileyerek "Üzümlü Belediyesi tarafından bölgeye hizmet veren 80 tonluk kantar 1997 yılında kurulmuş ve üzerinden 19 yıl geçmiş. Kantar ihtiyacı bölgemizde fazladır. Zaman zaman vatandaşlarımız bu kantarın değişmesi yönünde bizlere talepleri oldu. Bizde arkadaşlarımızla birlikte bu talepleri değerlendirip yeni kantarın kurulumuna karar verdik. Üzümlü'nün yanı sıra çevre belde ve köyler ayrıca E80 kara yolunun da ilçeye yakın olmasından dolayı bir çok vatandaşımız bu hizmete yoğun talep göstermektedir. Mevcut kantarın hizmet ömrünü tamamlamasından dolayı bizde yeni kantarın kurulum çalışmalarını başlatarak yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız." dedi.

"İLÇEMİZE VE BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN"

Kantarın yerinde değişklik yaptıklarını belirten Başkan Sazlı, "Yeni kantarın yerini Üzümlü Belediyesi Andezit Taş Fabrikası ve Kum Eleme Tesisleri olarak belirledik. Çünkü burada da bir çok aracın tartımı yapılacağı için, giriş çıkışları kontrol edileceği için buraya kurmaya karar verdik. Yeni kantarımızın 80 tonluk elektronik kantardır. 24 saat güvenlik kamerası ile de kontrol edilmektedir. Yakın zamanda kurulum çalışması tamamlanıp vatandaşımıza hizmet verecektir. İlçemize ve bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Üzümlü’ye 80 Tonluk Yeni Kantar

Üzümlü’ye 80 Tonluk Yeni Kantar

Üzümlü’ye 80 Tonluk Yeni Kantar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim