• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Üzülmez, Adanaspor Maçına Takımın Başında Çıkacak

Üzülmez, Adanaspor Maçına Takımın Başında Çıkacak
Dün istifa eden Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'in yarın takımın başında maça çıkacağını belirten Kulüp Başkanı Selçuk...

Dün istifa eden Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'in yarın takımın başında maça çıkacağını belirten Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, gönlünün de Üzülmez'in kalmasından yana olduğunu söyledi.

Vartaş Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Başkan Öztürk, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in istifa ettiğini ancak yarın oynanacak Adanaspor maçında takımın başında olacağını söyledi.

Her kulüpte olduğu gibi Elazığspor'da da zaman zaman maddi sıkıntılar yaşandığını ifade eden Başkan Öztürk, "PTT 1. Lig'de gelirler gerçekten çok az. Bu gelirlerle rakiplerle mücadele etmek kolay değil. Rakiplerimizin oluşturduğu farklı gelir kaynaklarına karşı bizim de yeni kaynak yöntemi oluşturmamız lazım. Bunları oluşturmadıktan sonra her daim Elazığspor PTT 1. Lig'de kaldığı sürece bu sıkıntıları yaşayacaktır. Bu bağlamda futbolcu kardeşlerimiz idmana çıkmadılar. Ben bu durumu önemsemiyorum, kardeşlerimiz kendi açılarından haklı olabilirler. Bir kısım primi ödeyemedik. Ondan dolayı çocuklarımız kendine göre bir tepki verdi. Bu tepkiyi ilk etapta bende haklı gördüm. Ben de bu durumun bir günle sınırlı kalmasını istedim ancak arkadaşlarımız devam ettirdi. Biz de üzerilerine gitmedik onları hoş karşılıyoruz. Uzatmaları hoş olmadı zaten bugün ter idmanına çıktılar" diye konuştu.

ÜZÜLMEZ, ADANASPOR MAÇINDA TAKIMIN BAŞINDA

Teknik heyetin bu olaylardan dolayı sıkıntıya girdiğini aktaran Başkan Öztürk şöyle konuştu:

"Sonuçta yeni gelen ve 5 maçta 10 puan alan bir teknik heyetimiz. Biz hocamızı seviyoruz. Hocamız geldi, bize renk kattı. Takımda bir heyecan oluşturdu. Futbolcularımızla diyalogları iyi. İster istemez takımın antrenmana çıkmamasından dolayı etkilendi, böyle bir karar aldı bize istifasını verdi. Henüz ben istifasını gündeme almadım. Yönetim kurulumuzda değerlendireceğiz. Bizim de hocamızdan ricamız oldu. Adanaspor maçında takımın başında çıkın diye telkinde bulunduk. Sağ olsun o da bizi kırmadı" dedi.

GÖNLÜM ÜZÜLMEZ'İN KALMASINDA YANA

Maçtan sonrada İbrahim Üzülmez'le bir değerlendirme yapacaklarını da dile getiren Başkan Öztürk, "Yarın Adanaspor'un karşısında sahada da çatır çatır futbol oynayan bir Elazığspor göreceğime inancım tam. Burada oyuncular içerisinde pırıl, pırıl birliktelik var. Benim gönlüm İbrahim Üzülmez'in takımın başında kalmasından yanadır. Görüşüp değerlendireceğiz. Bu sıkıntılar aşılmayacak şey değil, aşılmayacağını bilsem dün ben de istifamı verirdim. Belediye başkanımız ve valimiz sonuna kadar bize destek. Onlar bize destek olduktan sonra Biz de gardımızı düşürmeyiz. Bu mücadeleyi ligin sonuna kadar götüreceğiz, Süper Lig'e çıkacağız diye inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim