• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Uyuşturucu İle Mücadelede Bir Hafta

Uyuşturucu İle Mücadelede Bir Hafta
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince son bir hafta içinde yapılan 4 operasyon ve gerçekleşen...

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince son bir hafta içinde yapılan 4 operasyon ve gerçekleşen 10 ayrı olayda uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 6 şüpheli yakalanırken çok miktarda uyuşturucu madde ve tabanca ele geçirildi.

Yapılan açıklamaya göre 2 kişi, satın almış oldukları 2 çıkı halinde Bonzai maddesi ile birlikte yakalandı. Bu şahıslara uyuşturucu madde sattığı tespit edilen şüphelilerin bulunduğu ikamette yapılan operasyonda, yanmakta olan soba içerisinden çıkarılan satışa hazır vaziyette 11 çıkı halindeki 5,9 gram gelen Bonzai ve 5 adet Ecstasy hap ele geçirildi, suç unsurlarını yok etmeye çalışan 2 şüpheli yakalandı

ÇOCUKLARA UYUŞTURUCU SATAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Yaşı küçük çocuklara uyuşturucu madde ticareti yaptırıldığının tespit edilmesi üzerine yapılan çalışmalar neticesinde gerçekleştirilen operasyonda ise bir şahıs 4 adet çıkı halinde Bonzai maddesi ile yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

LAMBA ÜZERİNE ZULALANMIŞ BONZAİ

Ekipler, 6 gram Bonzai maddesi ile birlikte yakaladıkları 3 kişiye uyuşturucu madde sattığı tespit edilen şüphelinin bulunduğu ikamete opera yon düzenledi. İkamete arama yapmak için girildiğinde şüpheli, ikamet tuvaletinden çatı kısmına açılan özel düzenek ile kaçmaya çalıştığı sırada yakalandı. Tuvaletin gider kısmına atılarak yok edilmeye çalışılan uyuşturucu Ecstasy haplar ile ikametin salonunda bulunan lambanın üzerine zulalanmış şekilde bulunan Bonzai maddeleri ele geçirildi.

ÇARŞI BÖLGESİNDE OREPASYON

Çarşı bölgesinde uyuşturucu satısı yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 3 şahıs yakalanmış, şahısların ikametinde ve üzerilerinde yapılan aramada 186 adet Estasy uyuşturucu hap, 371,92 gram gelen esrar maddesi, 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait fişekler ile uyuşturucuların tartımında kullanıldığı tespit edilen hassas terazi ele geçirildi.

Uyuşturucu İle Mücadelede Bir Hafta

Uyuşturucu İle Mücadelede Bir Hafta

Uyuşturucu İle Mücadelede Bir Hafta

Uyuşturucu İle Mücadelede Bir Hafta

Uyuşturucu İle Mücadelede Bir Hafta

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim