• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Uysal Kaleiçi’nde Halkla Buluştu

Uysal Kaleiçi’nde Halkla Buluştu
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Biz size geliyoruz" sloganlı halk günü toplantısını Kaleiçi'nde yer alan Kılıçaslan, Tuzcular, Selçuk ve Barbaros...

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Biz size geliyoruz" sloganlı halk günü toplantısını Kaleiçi'nde yer alan Kılıçaslan, Tuzcular, Selçuk ve Barbaros Mahalle sakinleri ile birlikte yaptı

Her hafta bir mahallede halk günü toplantısı ları düzenleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu kez 4 mahalleyi kapsayan toplantı yaptı. Tarihi Kaleiçi'nde yer alan Kılıçaslan, Tuzcular, Selçuk ve Barbaros Mahalle sakinlerinin katıldığı "Biz size geliyoruz" sloganlı toplantı Koç Üniversitesi Suna İnan Kıraç Akdeniz Medeniyetleri Araştırma Enstitüsü konferans salonunda yapıldı.

Bir halk günü toplantısında ilk kez, aynı anda dört mahalle sakinleri ile buluşan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye çalışmalarını iki bölüme ayırarak toplantıya katılanlara anlattı. Temel ve sosyal belediyecilik çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Uysal, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Kaleiçi'ne büyük önem veriyoruz. Kaleiçi'nde yaptığımız düzenlemeler ve çalışmalar vizyon katmaktadır" diye konuştu.

BERLİN VE ULTRECHT FUARLARI

4-8 Mart 2015 tarihinde ITB Berlin Turizm Fuarı ve 12-17 Ocak 2016 tarihlerinde Hollanda'da Utrecht Turizm Fuarı'na katıldıklarını hatırlatan Başkan Ümit Uysal, "Kaleiçi'nin tüm Dünya'ya tanıtılması için iki fuarda yer aldık. Kaleiçi standımız fuarda oldukça ilgi çekti. Fuarlarda yer aldığımız sürece Dünya turizm piyasasının tamamının Kaleiçi'ni tanıyacağını düşünüyorum. Kaleiçi Avrupa'nın önemli 30 çekirdek bölgesinden biridir" dedi.

KALEİÇİ TANITIM VE ÇİZGİ ÇALIŞMASI

Toplantıya katılan mahalle muhtarları, Kaleiçi dernekleri ve mahalle sakinleri Başkan Ümit Uysal'a, Kaleiçi'nde yapılan belediye çalışmaları ve tanıtımlardan dolayı teşekkür etti. Mahalle sakinleri Kaleiçi'nde en büyük sorunun trafik ve güvenlik olduğunu belirtti. İşletmelerin çizgi çalışmalarının yerinde olduğunu belirten vatandaşlar, "Artık esnaf da daha düzgün bir şekilde işletmecilik yapıyor" dedi.

Uysal Kaleiçi’nde Halkla Buluştu

Uysal Kaleiçi’nde Halkla Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim