• BIST 8718.11
  • Altın 2247.662
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1788
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Uykudaki eşini kafasından vurdu!

Uykudaki eşini kafasından vurdu!
Edirne’nin Keşan İlçesi’ne bağlı Pırnar Köyü’nde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 32 yaşındaki Gökhan Ferit Gül, uyuyan eşi 27 yaşındaki Ersel Gül’ü tüfekle başından vurarak öldürdü. Yan evde bulunan oğlu 8 yaşındaki Atakan Gül’e de ateş eden ancak

Olay, saat 03.00 sıralarında Keşan’a bağlı Pırnarköy’deki tek katlı bir evde meydana geldi. Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören işsiz Gökhan Ferit Gül, 9 yıllık, uyuyan eşi Ersel Gül’ü başına ruhsatlı otomatik av tüfeğiyle bir el ateş ederek öldürdü. Gökhan Ferit Gül, daha sonra kapısını kırarak içeri girdiği bitişik evde bulunan ve yatağında uyuyan ilkokul 3’üncü sınıf öğrencisi oğlu Atakan Gül’e doğru ateş etti. Ancak isabet ettiremedi. Silah sesine uyanan ve aynı evde kalan Gökhan Ferit Gül’ün babası 61 yaşındaki Cumazi Gül oğluyla boğuşarak elinden tüfeği almak istedi. Babasının elinden kurtulan Gökhan Ferit Gül, evden çıkarak çevreye ateş etmeye başladı. Cumazi Gül torunu Atakan Gül’ü yakındaki bir eve götürerek sakladı. Gökhan Ferit Gül, evden yaklaşık 100 metre uzaklıktaki köy meydanına giderek burada tüfekle başına ateş etti. İhbar üzerine ambulans ve Jandarma ekipleri sevk edildi. sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ersel Gül’ün öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Gökhan Ferit Gül ambulansla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Olayı öğrenerek eve gelen Gül ailesinin yakınları ise sinir krizi geçirdi. Ersel Gül’ün cesedi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
 
ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ
 
Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Gökhan Ferit Gül’ün daha önce de ailesine saldırarak ölümle tehdit ettiği, bu nedenle eşi Ersel Gül’ün yaklaşık 1 aydır ailesinin yaşadığı Uzunköprü İlçesi’ne bağlı Kurtbey Köyü’ne gittiği ve oğlu Atakan Gül için kısa bir süre önce Pırnar Köyü’ne geri döndüğü öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim