• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Uyarılara Uymayan Sürücülere Ceza Geliyor

Uyarılara Uymayan Sürücülere Ceza Geliyor
Bitlis'in Tatvan ilçesinde yapılan kar temizleme çalışmalarına engel olabilecek şekilde araçlarını park eden sürücülere ceza geleceği ve araçlarının...

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yapılan kar temizleme çalışmalarına engel olabilecek şekilde araçlarını park eden sürücülere ceza geleceği ve araçlarının park alanlarına çekileceği bildirildi.

Yapılan yanlış parklardan dolayı kar temizleme çalışmalarında aksaklık yaşadıklarını ifade eden Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, uyarılara uymayarak araçlarını gelişi güzel park edip, ambulans ve itfaiyenin yanı sıra iş makinelerinin de çalışmasını engelleyen sürücülere ceza kesileceğini söyledi. Bazı sürücülerin uyarıları dikkate almadığını belirten Menteş, "Aralıksız devam eden kar yağışından vatandaşlar fazlasıyla etkilenmesin diye çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Öncelikle toplu taşıma güzergahları, hastane ve okul yollarına yoğunlaşıyoruz. Bunun yanında mahallelerde de çalışmalar yürütülüyor. Tüm cadde ve sokaklarda yol açma ve yol genişletme çalışmalarımız var. Fakat ne yazık ki bazı sürücüler yaptığımız tüm uyarılara ve anonslara rağmen işimizi zorlaştıracak şekilde araçlarını park etmeye devam ediyorlar. Bu da çalışmalarımızı aksattığı gibi, diğer sürücülerin ve vatandaşların sıkıntılar yaşamasına neden oluyor. Araçlarını gelişi güzel park edenlere, mahalle aralarındaki yolları tıkayacak şekilde yapılan parklara, ara cadde ve sokaklarda trafik aksaklığına neden olacak şekilde yapılan parklara ve iş makinelerimizin çalışmasını engelleyecek şekilde park edenlere cezai işlemler yapılacak ve araçları da çekici ile parklara çekilecek. Uyarılara ve anonslara uymayan sürücülerin yaptıkları gelişi güzel parklarından dolayı, kar temizleme çalışması veya çekiciyle araçlarının kaldırılması esnasında, araçlarının zarar görmesi durumunda belediye olarak hiçbir sorumluluk üstlenmeyeceğimizi de buradan belirtiyoruz" şeklinde konuştu.

Uyarılara Uymayan Sürücülere Ceza Geliyor

Uyarılara Uymayan Sürücülere Ceza Geliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim