• BIST 8725.28
  • Altın 2240.17
  • Dolar 32.3354
  • Euro 35.1415
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

UTSO’dan Uşak ekonomisine dev katkı

UTSO’dan Uşak ekonomisine dev katkı
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin görevlendirmiş olduğu 5 kişilik heyet UTSO'yu ve Uşak sanayisini ziyaret etti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin görevlendirmiş olduğu 5 kişilik heyet UTSO'yu ve Uşak sanayisini ziyaret etti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin geçen haftadaki Uşak ziyaretinde, UTSO binasında yapılan toplantıda dile getirilen; Uşak'ta devlet yatırımlarının arttırılması, ihracatçının desteklenmesi ile ilgili konularda duyarlı davranan Bakan Zeybekci Ekonomi Bakanlığı'ndan 5 kişilik heyeti Uşak" a gönderdi.

Ekonomi Bakanı Zeybekci'ye sunulan sorunların çözümünü amaçlayan ve geniş kapsamlı olarak hazırlanacak bir rapor için Uşak'ı ziyaret eden heyet, yaptıkları çalışmalarla ilin ekonomik fotoğrafını çekti. 3 günlük ziyaret programının birinci günü UTSO, Zafer Kalkınma Ajansı, Tarım İl Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Uşak İl koordinatörlüğü, UTSO Yönetim Kurulu başkanı ve üyeleri tarafından bilgilendirilen heyet son iki günü sektörel geziler yaparak ziyaretlerini tamamladı.

Heyet tarafından hazırlanacak rapor özel olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye iletilerek değerlendirilmeye alınacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir; "Bakanımız Nihat Zeybekci'ye geçtiğimiz günlerde ilimize gerçekleştirdiği ziyarette, Uşak ili sanayi ve ticareti ile ilgili sorun ve çözüm önerilerini aktardık. Sayın Zeybekci de sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi not aldıklarını, bunlarla ilgili çalışmaları en kısa zamanda yerine getirmeye çalışacaklarını iletti. Ankara'ya döner dönmez sayın bakanın görevlendirdiği 5 kişilik uzman heyet ilimize geldi. 3 gündür ilimizde olan yetkililere, ilimizin ekonomik yapısı ve gereksinimleri hakkında çeşitli bilgiler verdik. Ekonomi Bakanlığı uzmanları verdiğimiz bilgilere istinaden bir rapor hazırlayarak bunu bakanlığa sunacaklar. Bizlerde bu raporun takipçisi olacak ve sorunlarımızı çözümünü sağlayacağız. Böylelikle ilimiz ekonomisine önemli katkılar sağlamış olacağız. Bu önemli katkı için Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci'ye ilimiz adına teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ayrıca ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı gelen heyette ki tüm uzmanlara odamız ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

UTSO’dan Uşak ekonomisine dev katkı

UTSO’dan Uşak ekonomisine dev katkı

UTSO’dan Uşak ekonomisine dev katkı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim