• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Uşak’ta Muhasebeciler Günü Kutlandı

Uşak’ta Muhasebeciler Günü Kutlandı
Ülkede faaliyet gösteren ve 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik kanununun verdiği yetkiye istinaden hizmet veren meslek...

Ülkede faaliyet gösteren ve 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik kanununun verdiği yetkiye istinaden hizmet veren meslek mensuplarının günü olarak kutlanan Muhasebeciler günü Uşak'ta çeşitli programlarla kutlandı.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirler Oda Başkanı Uğur Albayrak'ın ev sahipliği yaptığı kahvaltıya davet edilen Vali Ahmet Okur programa katılan meslek mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: "İlimizin ve ülkemizin kalkınması ve ekonomisinin gelişmesi anlamındaki gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyor, Muhasebeciler Günü dolayısıyla sizlerle birlikte olmanın memnuniyetini ifade etmek istiyorum. Her oda, her temsilcisini her üyesini mutlaka en iyi şekilde en iyi noktada görmeyi ve üyesini oraya ulaştırmayı ümit eder, orada görmeyi arzu eder. Bizler de muhasebecileri hem defterdarlığımız ve biz, hem de iş adamlarımız hem de çalışanlar sizlerin gözlerine bakıyorlar aslında, aradaki bu aksaklığı gideren, aradaki köprüyü kuran, aradaki ilişkiyi temin eden sizlersiniz. Çalışanlarımız haklarının ihlal edilmemesi kayıt dışı ekonomi anlamında onların mağdur edilmemesi ve ülke ekonomisinin kaçakların önlenebilmesi yolundaki eksikliklerin önüne geçilmesi yönünde çok ciddi çalışmalar yapılıyor. Maliye bürokrasisi hem tutucudur hem de birbirlerini çok bağlıdır. Dolayısıyla muhasebe ve yeminli mali müşavirlik konusunda da Maliye bakanlığımız çok ciddi bir hassasiyet gösteriyor. Ama biz idareciler ve halk olarak sizlerin doğru muhasebesi ve sadece muhasebe tutmak değil, firma bazında yaşanabilecek eksikliklerin iyi analiz ederek işletmelerimizi ve ekonomimizi doğru yönlendirme konusunda özellikle fonksiyonunuzun olduğunu ifade etmek istiyorum, belki bu kısımlar biraz eksik kalıyor ama sadece muhasebeyi tutmak, muhasebeyi idare etmek değil ama ekonomiyi yönlendirmek konusunda da muhasebecilerimizin iyi analiz yaptıklarını, içeriden gelen sıkıntıları gördüklerini biliyoruz, bu anlamda ilimizin ekonomisini ve işletmelerimizin hem zarar görmemeleri anlamında ciddi gayretlerinizin olmasını gerektiğini ve olduğunu değerlendiriyoruz. Bu vesileyle davetiniz için teşekkür ediyorum sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duydum. Haftanızın ve günlerinizin böyle güzel ve mutlu geçmesini diliyor hepinizi sevgilerimle selamlıyorum."

Uşak’ta Muhasebeciler Günü Kutlandı

Uşak’ta Muhasebeciler Günü Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim