• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Uşak’ta İki Yeni Mahalle Konağı Açılışa Hazır

Uşak’ta İki Yeni Mahalle Konağı Açılışa Hazır
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan mahalle konakları projesinde iki yeni mahalle konağının hazır olduğunu, Aybey ve Karaağaç Mahallelerinde mahalle...

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan mahalle konakları projesinde iki yeni mahalle konağının hazır olduğunu, Aybey ve Karaağaç Mahallelerinde mahalle konaklarının açılışlarını kısa sürede yapacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan iki mahallede yapımı sona eren mahalle konaklarını inceledi. Başkan Cahan ilk olarak Aybey Mahalle Konağı'nı ziyaret etti. Buradaki ziyaretin akabinde Karaağaç Mahallesinde yapılan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Konağı ziyaret edildi. Başkan Cahan'a Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik personeli eşlik etti.

Ziyaretlerin akabinde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Söz verdiğimiz gibi mahalle konaklarını bitirmeye başladık" dedi. Öncelikle iki mahalleyi konaklarına kavuşturduklarının altını çizen Cahan, "Bugün iki mahallemizde vaatlerimizin arasında yer alan mahalle konaklarını bitirmenin heyecanını yaşıyoruz. Aybey ve Karaağaç Mahalleleri'nde mahalle konaklarının yapımı sona erdi. Konaklarımız mahalle halkının ihtiyaçlarını gözeten bir yapıda olmakla birlikte kültürlerini yaşatacak şekilde dizayn edildi. Son derece modern olarak yapılan konaklarımızın açılışını ise kısa sürede yapacağız" diye konuştu.

Diğer mahaller içinde müjde veren Başkan Cahan şunları kaydetti: "Biz konaklarımızın diğer mahallelerde yapımı için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda yer belirlediğimiz alanlarda yakın zamanda ihalelerimizi yapacağız. Yer belirleme çalışmalarının sürdüğü mahallelerde de hızlı bir çalışma yapacağız. Mahalle konaklarımız her anlamda birçok konuda ihtiyaca cevap verecek"

Uşak’ta İki Yeni Mahalle Konağı Açılışa Hazır

Uşak’ta İki Yeni Mahalle Konağı Açılışa Hazır

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim