• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Uşak’ta Evleri Yanan Vatandaşlara Belediye Desteği

Uşak’ta Evleri Yanan Vatandaşlara Belediye Desteği
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, evleri yanan vatandaşların yaralarının sarılması için çalışma yaptıklarını belirtirken,"Dar zamanlarında hemşehrilerimizin...

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, evleri yanan vatandaşların yaralarının sarılması için çalışma yaptıklarını belirtirken,"Dar zamanlarında hemşehrilerimizin yaralarını sarmak bizler için önemlidir" ifadesini kullandı.

Uşak Belediyesi sosyal sorumluluk projelerinde örnek çalışmalar yapmaya devam ediyor. Dar gelirli vatandaşlara yapılan desteklerden, kadınlara yapılan desteklere, engelliler ile ilgili projelerden yaşlılara kolaylık sağlayan projelere kadar farklı konularda başarıyla çalışan Belediye, şimdi de evleri yanan vatandaşlara destek oluyor. Çeşitli nedenlerle yangınlarda mağdur olan vatandaşların evlerini ziyaret eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yaptığı nakdi yardımlarla evleri yanan Uşaklıların nefes almasına katkı sağlıyor. Bugüne kadar 9 vatandaşa yangından sonra destek sağlandı.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Kurumumuz kimsesizlerin kimsesi olma yolunda çalışmalara önem vermektedir" dedi. Dar gelirli vatandaşlarla ilgili projelerin öncelikleri arasında yer aldığını dile getiren Cahan, "Belediyemiz sosyal konulara parmak basarak vatandaşlarımızın yanında olmaktadır. "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" düşüncesini kendimize ilke edinirken,kurduğumuz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz yardımlar hususunda hakkını veren bir yapıda çalışmalarını sürdürmektedir. İlimizde her yaş grubundan herkese farklı projelerle hitap eden kurumumuz, son olarak evleri yanan vatandaşlarımızın da yanında yer almaktadır. Biz bu duruma düşen hemşehrilerimizin acılarını bir nebze olsun dindirmek için çaba vermekteyiz. Ekiplerimiz yaşanan yangın vakalarının akabinde olay yerine giderek ihtiyaçlarına göre nakdi yardım için hemen çalışmalarına başlamaktadır" diye konuştu.

Mağdur olan Uşaklıların uygulamadan memnun olduklarını vurgulayan Cahan, "Bize yapılan dua en büyük kazancımızdır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim