• BIST 9767.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Uşak'ta demokrasi nöbeti

Uşak'ta demokrasi nöbeti
Uşak'ta demokrasi nöbetinin 10. gününde, FETÖ/PDY mensubu bir grup asker tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen Uşaklı Cumhurbaşkanlığı koruma...

Uşak'ta demokrasi nöbetinin 10. gününde, FETÖ/PDY mensubu bir grup asker tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen Uşaklı Cumhurbaşkanlığı koruma polisi Mehmet Çetin için mevlit okutuldu.

Uşak Belediyesi önünden mehteran eşliğinde başlayan ve kent meydanına kadar yürüyen binlerce Uşaklı, burada düzenlenen mevlit programına katıldı. Programa şehit polis memuru Mehmet Çetin'in ailesinin yanı sıra Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, il protokol üyeleri katıldı. O gece şehit polis Mehmet Çetin'le birlikte darbeci askerle çatışmaya giren görev arkadaşları da alanda bulundu.

Programda konuşan Uşak Valisi Ahmet Okur, "Milletimizin, devletimizin istikbalini, geleceğini adeta kabusa dönüştürmeye çalışan o menfur ve hain saldırının akabinde biz devlet olarak hissiyatımızı nasıl ifade edebiliriz onu düşündük. Uşak bir şehit verdi o mücadelede. Adı yalnızca basit bir şekilde "demokrasi şehidi" değil. Şehidimiz, hakiki şehit. Bir şehidi, nasıl hissediyorsanız, nasıl aklınızdan geçiriyorsanız öyle güzel bir şehidimiz var. Sadece ailesi değil biz de onunla gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra alandakilere seslenen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, "Uşak adına şehidimize ulvi vazifemizi yaptığımız bir gün. Öncelikle demokrasi şehidimiz Mehmet Çetin'in ruhuna ithafen okutacağımız Mevlidi Şerif programımıza hoş geldiniz. Şu an şehidimizin ailesi burada, çocukları burada, eş, dost, akraba burada, tüm Uşak burada. Biz şehidimizin ve vatan uğrunda şehit düşenlerin yolunda 10 gündür meydanlardayız. Bugün de işte tam 10 gün önce gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen Uşaklı kardeşimiz için ulvi vazifemizi yerine getireceğiz İnşallah" diye konuştu.

Program kapsamında Beştepe Millet Cami İmamı Mehmet Bilir Kur'an-ı Kerim okudu. Ayrıca Mevlid-i Şerif ve kaside okundu. Uşak İl Müftüsü Fuat Altındaş'ın dualarıyla binlerce Uşaklı ellerini semaya açtı.Cihan

Uşak'ta demokrasi nöbeti

Uşak'ta demokrasi nöbeti

Uşak'ta demokrasi nöbeti

Uşak'ta demokrasi nöbeti

Uşak'ta demokrasi nöbeti

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim