• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Uşak Üniversitesi’nde "Sektörden Pr Yansımaları-ıı" Etkinliği

Uşak Üniversitesi’nde "Sektörden Pr Yansımaları-ıı" Etkinliği
Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nün "Atölye Çalışması" kapsamında organize ettiği "Sektörden PR...

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nün "Atölye Çalışması" kapsamında organize ettiği "Sektörden PR Yansımaları-II" konulu etkinlik Mustafa Kemal Paşa Amfisi'nde düzenlendi.

Etkinliğe Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Şahinler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Vesile Çakır, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Sezgin, Medikal Park Uşak Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökalp Çağrı Öztürk, Kurumsal Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Yavuz, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Arif Duran, Kurumsal Pazarlama Uzmanı Anıl Büyükarslan, Kurumsal İletişim Sorumlusu Ender Alak ve öğrenciler katıldı.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Şahinler, öğrencilerin teorikte öğrendiklerini uygulamada görmeleri için bu tür etkinlikler organize ettiklerini belirterek, "Amacımız öğrencilerimizi, teorinin yanında pratiği de bizzat yaşayan sektör çalışanlarıyla buluşturmaktır. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık alanında uzman kişilerle öğrencilerimizi buluşturarak teori ve pratiği birlikte öğrensinler istiyoruz. Bu tür etkinliklerimiz belirli aralıklarla devam edecek. Konuklarımıza değerli zamanlarını öğrencilerimize ayırdıkları için teşekkür ederiz" dedi.

Medikal Park Uşak Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökalp Çağrı Öztürk ise bünyelerinde bulunan hastaneler hakkında bilgi verdi. Sağlık sektöründe pazarlama, reklam, tutundurmanın öneminden bahseden Öztürk, halkla ilişkiler ve reklamcılık alanında yaptıkları çalışmaları anlattı. Öztürk, " Medikal Park Uşak Hastanesi olarak birçok başarılı çalışmaya imza attık. Organ bağışı ve görme engellilerle ilgili yaptığımız çalışmalarla fark yarattık. Evlere yaptığımız ziyaretlerde inanılmaz olumlu etki oluşturduk. "Sigarayı bırakın, sağlığınızı geri kazanın" konulu çalışmamızla halkımızı bilinçlendirdik. Uşak ilimize ait yerel spor takımlarımıza sponsorluk desteği veriyoruz. Hamilelerimize düzenli aralıklarla sağlık eğitimi veriyoruz" diye konuştu.

Ulusal ve yerel medyada yaptıkları çalışmaların yayınlandığını ve bu alanda da pek çok başarılı çalışma yaptıklarını vurgulayan Öztürk, "Yerel basın ve ulusal basın ile ilişkilerimiz çok iyi durumda. Yerel basın çalışanlarına yönelik çeşitli etkilikler düzenliyoruz. Ulusal basında organ bağışı ile ilgili çalışmalarımız büyük ilgi gördü. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyoruz. Hastalarımızın ve halkımızın şikayet ve önerilerine önem veriyor, geri dönüşlerimizi çok hızlı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Dr. Öztürk'ün sunumunun ardından, Kurumsal Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Yavuz, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Arif Duran, Kurumsal Pazarlama Uzmanı Anıl Büyükarslan ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Ender Alak öğrencilerin sorularını yanıtladı. Medikal Park Hastanesi maskotu da salonda öğrencilere selam vererek, etkinliğe renk kattı.

Etkinlik sonunda Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Şahinler, Medikal Park Uşak Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Gökalp Çağrı Öztürk ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Mehmet Ali Yavuz'a, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Vesile Çakır, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Arif Duran ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Ender Alak'a, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Özlem Duğan Kurumsal Pazarlama Uzmanı Anıl Büyükarslan'a plaket takdim etti.

Uşak Üniversitesi’nde "Sektörden Pr Yansımaları-ıı" Etkinliği

Uşak Üniversitesi’nde "Sektörden Pr Yansımaları-ıı" Etkinliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim