• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Uşak Khb’den 10 Ocak Pastası

Uşak Khb’den 10 Ocak Pastası
Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, yaklaşan 10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla basın mensuplarına kahvaltı düzenleyerek, pasta...

Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, yaklaşan 10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla basın mensuplarına kahvaltı düzenleyerek, pasta kesti.

Uşak Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yönetimi ve Uşak'ta ki basın mensupları katıldı.

Kahvaltı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uşak İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, "Uşak'ta sağlık anlamında bir şeyler gerçekleştirebildiysek, hizmet adına bir şeyler yapabildiysek bunun en güçlü taraflarından biriside basın mensubu arkadaşlarımızdır. Biz bir aile gibiyiz sizlerle beraber. Çoğu zaman sizlerle birlikte hareket ediyoruz. Halkımızı ilgilendiren sıkıntılarımız olduğunda, bizleri ilgilendiren sorunlarımız olduğunda basın mensuplarımızla iletişime geçerek beraber çözüm yolu bulabiliyoruz. Niyetimiz iyi, niyetimiz hayırdır. Sonunda ulaşmak istediğimiz nokta burada ki insanlara ayrım yapmadan din, dil, ırk gözetmeden gariban, zengin, fakir bunlara bakmadan aynı hak ve hukuk çerçevesinde eşit bir şekilde hedefimiz hizmet verebilmektir" dedi.

250 YATAKLI EK HİZMET BİNASI YAPILACAK

Uşak İli Kamu Hastaneler Birliği Sekreterliği çalışmaları hakkında bilgilerde veren Uzm.Dr.Yalçın Atlı, "Uşak'ta ek 250 yataklı hizmet binası daha inşa edeceğiz. İnşallah bu hizmet binamızı da tamamlayarak Uşak'ta araştırma hastanesi olmayı hedefliyoruz. Uşak olmak üzere ilçeler dâhil 5 tane sağlık tesisimiz bulunmaktadır. Ayrıca devlet hastanemizin yanına şehir dışından gelen vatandaşlarımızın mağdur olmaması amacıyla misafirhaneler yapıyoruz. Uşak'ta artık 5 aylık sürede Kalp Damar Cerrahisi ve anjiyo hizmetini aktif olarak veriyoruz. Şu ana kadar 108 açık kalp ameliyatı pompaya bağlı yapıldı. Kalp Damar Cerrahisi bölümümüz hiçbir vakayı atlamadan ameliyatlarını gerçekleştiriliyor. Kalp Damar Cerrahisi bölümümüz bakanlık tarafından da övgü alan bir merkez haline geldi" dedi.

Açıklamaların ardından etkinlik pasta kesimi ile sona erdi.

Uşak Khb’den 10 Ocak Pastası

Uşak Khb’den 10 Ocak Pastası

Uşak Khb’den 10 Ocak Pastası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim