• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Uşak Kayaağıl Termal Aqua Park Ve Markette Sona Gelindi

Uşak Kayaağıl Termal Aqua Park Ve Markette Sona Gelindi
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri'ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması...

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri'ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Uşak Belediyesi, Kayaağıl Termal Tesisleri'nde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda kısa süre içinde tesislerin kalitesini arttırmak adına birçok çalışmaya imza atan Belediye, iki çalışmayı daha kısa sürede sonlandıracak. Termalden faydalanmak isteyen vatandaşların kent merkezine gelmeden market ve restoran ihtiyaçlarını gidermek isteyen Belediye, kısa süre önce başlattığı market, restoran ve aqua park çalışmalarında sona geldi. Fiziki yapısı bitmek üzere olan tesisler şimdiden beğenilirken, yakın zamanda hizmete açılacak.

Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan termalde cazibe merkezi olmak adına çalışmaların sürdüğünü belirtti. "Hedefimiz 5 yıldızlı bir hizmet kalitesi vermektir" diyen Cahan, "Uşak Belediyesi kentin marka değeri olması için termalde çalışmalara önem vermektedir. Bu düşüncelerle termalin en iyi yerlere gelmesi için görevde olduğumuz süre zarfında yoğun bir çaba sarf ettik. Yenilediğimiz termal tesislerimiz hemşehrilerimizin hak ettiği düzeye getirildi. Bunun yanında mevcut apartları yeniden düzenledik ve üzerine 24 yeni ilave apart yaptık. Vatandaşlarımızın taleplerini de değerlendirerek kısa bir süre önce market ve restoran çalışmalarına başladık" ifadesini kullandı.

Çalışmaların bitme aşamasına geldiğini dile getiren Cahan, yakın bir zaman diliminde açılışları gerçekleştireceklerini iletti.

Uşak Kayaağıl Termal Aqua Park Ve Markette Sona Gelindi

Uşak Kayaağıl Termal Aqua Park Ve Markette Sona Gelindi

Uşak Kayaağıl Termal Aqua Park Ve Markette Sona Gelindi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim