• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Uşak CHP’de Yeni Bir Dönem Başladı

Uşak CHP’de Yeni Bir Dönem Başladı
Uşak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak İl teşkilatının olağan kongresinde tek liste ile il başkanlığına Doktor Ali Karaoba seçildi.

Uşak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak İl teşkilatının olağan kongresinde tek liste ile il başkanlığına Doktor Ali Karaoba seçildi.

İstanbul Düğün salonunda gerçekleştirilen kongrede 281 delegeden 173 delege oy kullandı. Kongrede tek liste ile Dr. Ali Karaoba yeni il başkanı seçildi. Kongreye; CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, delegeler ve partililer katıldı.

"SEÇİMLERİMİZ ŞÖLEN HAVASINDA"

Cumhuriyet Halk Partisinin, kongrelerini her zaman bir demokrasi şölenine çevirdiğini ifade eden Dr. Ali Karaoba; "Bu uzun soluklu yolda, örgütüm adına mücadele etme, bayrağı bir adım daha ileriye taşıyabilme, dejenere ve deforme olan toplumu düzeltebilme adına adayım" dedi.

ESKİ - YENİ İBARESİNİ KALDIRACAĞIM

Parti içerisindeki grup tartışmalarına değinen Dr. Ali Karaoba; "Cumhuriyet Halk Partililer, partisine ve Atatürk ilkelerine bağlılığından ve ölene kadar bunları savunacağından bahsetmektedir. Oysa ki bir grup, partinin önüne eski veya yeni ibareleri getirerek bu amaçtan uzaklaşıp, partimizi zedelemektedir. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin önüne veya arkasına takılmış eski veya yeni hiçbir takı ile ilgilenmiyorum. Tek Cumhuriyet Halk Partisi vardır, o da Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Biz bu partiye sahip çıkacağız. Oy artırma adına, altı ok çizgimizden vazgeçip, bir takım gruplara taviz vererek başarılı olamayacağımızı son seçimlerde hep beraber gördük. Cumhuriyet Halk Partisi laik, tarikatların karşısında duran, bilimin ışığında aydınlığa yürüyen özgürlükler partisidir" dedi.

Doktor Ali Karaoba başkanlığındaki yeni yönetim ise; Koray Akgün, Gönül Armağan, Funda Bayer, Bedii Beşkazalıoğlu, Serap Bitkin, Serkan Coşkun, Ercan Dağlıgil, Yunus Damar, Cennet Kalkan, Muharrem Emre Karslı, Ömür Önlü, Rezzan Öztaş, Seyfi Paksoy, Tevfik Şahan, Doğan Tatlıdil, İbrahim Teğen, Zehra Uzpeder, Haydar Ünal, Ayhan Yavuz, Hasan Yüksel'den oluştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim