• BIST 9010.63
  • Altın 2297.694
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0564
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Uşak Belediyesi’nin Yol Hizmetleri 24 Saate Çıktı

Uşak Belediyesi’nin Yol Hizmetleri 24 Saate Çıktı
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kente hizmet aşkıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederken,"İlimizin güzel geleceği için 24 saat...

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kente hizmet aşkıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederken,"İlimizin güzel geleceği için 24 saat esasıyla tüm personelimizle çalışıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Mimar Sinan Caddesi üzerindeki çalışmaları inceledi. Başlamasından kısa bir süre geçmesine rağmen bitme noktasına gelinen çalışmaları inceleyen Başkan Cahan yolun son durumu hakkında yerinde bilgi aldı. Gece 00:00 da yapılan incelemede çalışan personele baklava da ikram edildi. Başkan Cahan'a UTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çümen, Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana ve personel de eşlik etti.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan,"İlimiz için 24 saat esasıyla tüm personelimizle birlikte çalışıyoruz" dedi. Cahan,"Belediye olarak kentimizde yollar konusunda hiçbir sıkıntı kalmayacağına dair söz vermiştik. Bunu öncelikle araç ve gereçlerimizi yenileyerek çok güçlü bir hale getirerek başladık. Akabinde 2015 yılında birçok ana caddemizin yollarını yenileyerek modern bir hale getirdik. 2016 yılında da çalışmalarımız hızlı başladı. Havaların ısınmasıyla beraber, ilimizin ana caddelerinde asfaltlama çalışmalarına hız verdik. Bunun ilk adımını ise Dikilitaş ve Karaağaç Mahallesi'nde attık. Şu an Mimar Sinan Caddesi'ndeyiz. Caddemizde çok kısa süre önce çalışmaların başlamasına rağmen bitirdiğimizi ifade edebilirim. Şu an saat 00.00 olmasına rağmen ekiplerimiz fedakar şekilde çalışıyor. Biz de onlara moral vermek ve çalışmaları yerinde görmek için buraya geldik. Çalışmalarımız ve desteklerimiz artarak devam edecek" ifadesini kullandı.

Şehirler arası yolda da önemli çalışmaların devam ettiğini kaydeden Cahan şunları söyledi: "Kentimizin en büyük sıkıntılarından birisi de İzmir Ankara karayolunun şehrimizin ortasından geçmesi nedeniyle trafik yoğunluğudur. Bu yoğunluk özellikle belirli saatlerde daha da artmaktadır. Biz bu duruma çare bulmak adına battı çıktı projelerine başlamıştık. Şu anda çalışmalarımızda yan yolları verirken, yağmur suları için da kazı çalışmalarımız yapıldı. Bu çalışmaları da hızlı bir şekilde bitirerek kentimize hediye edeceğiz"

İzmir Ankara karayolunun görsel ve işlevsel anlamda daha kullanılabilir bir hale getireceklerine de parmak basan Cahan, "Battı çıktı projelerimizin bitmesiyle birlikte tabiri caizse araçların yağ gibi akacağı bir sistem işleyecek. Biz bu durumda görsel ve ihtiyaç hissedilen çalışmalar da yapacağız. Öncelikle modern üst geçitlerle yaya trafiğine fayda sağlayacağız. Bu sayede vatandaşlarımız rahata erecek" diyerek sözlerine son verdi.

Uşak Belediyesi’nin Yol Hizmetleri 24 Saate Çıktı

Uşak Belediyesi’nin Yol Hizmetleri 24 Saate Çıktı

Uşak Belediyesi’nin Yol Hizmetleri 24 Saate Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim