• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Uşak Belediyesinden Çocuklara Festivalli 23 Nisan Hediyesi

Uşak Belediyesinden Çocuklara Festivalli 23 Nisan Hediyesi
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan geleceğin teminatı olan çocuklar için Belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirtirken, "Bundan sonra...

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan geleceğin teminatı olan çocuklar için Belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirtirken, "Bundan sonra da çocuklarımızın yanında olan bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Uşak Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hazırladığı 3 günlük festival keyifli şekilde devam ediyor. Türkiye'de bu özel günü festival olarak kutlayan belediye olan Uşak Belediyesi, etkinliklere kortej ile başladı. Belediye Hizmet Binası önünden başlayan kortej Atatürk Anıtı önünde son buldu. Festival daha sonra Ata Park içinde düzenlenen "Hayalini Resmet" isimli etkinlikle devam etti. Etkinliğe Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın yanı sıra çocuklar ve aileleri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptı. Çocuklar için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya hazır olduklarını belirten Belediye Başkanı Nurullah Çahan, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaptığımız festivale Belediyemizin maskotu Efe Can ile başladık. Bundan sonraki tüm programlarımızda Efe Can olacak ve gençlerimize ilimizi en güzel şekilde tanıtacak. Çocuklarımızı geleceğin teminatı olarak görüyoruz. Bu nedenle onlarla ilgili tüm etkinliklere destek veriyoruz. Kültür ve sanat anlamında da bize çocuklarla ilgili gelen her konuda yanlarındayız" ifadesini kullandı.

Çocukların yanında olan bir belediyecilik anlayışında olduklarını ileten Cahan, "Çocuklarımız için birçok projemiz devam etmektedir. Şimdi şehir tiyatromuzu kurduk. Tiyatromuz çocuklarımızın katılımıyla daha da güzelleşecek. Bunun yanında yaz mevsiminde spor aktiviteleriyle çocuklarımızın yanında olacağız. Yapacağımız park ve oyun gruplarıyla çocuklarımızın nefes almalarını için çaba veriyoruz. Ayrıca ilimizin değerlerini temsil eden ve çocuklarımızın öğrenebileceği boyama kitabı ve çizgi karikatür hazırlıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Başkan Cahan ve öğrenciler tarafından kesildi.

Uşak Belediyesinden Çocuklara Festivalli 23 Nisan Hediyesi

Uşak Belediyesinden Çocuklara Festivalli 23 Nisan Hediyesi

Uşak Belediyesinden Çocuklara Festivalli 23 Nisan Hediyesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim