• BIST 9046.43
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Uşak Acil Servisi Günde Ortalama Bin Hastaya Bakıyor

Uşak Acil Servisi Günde Ortalama Bin Hastaya Bakıyor
Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Uşak Devlet Hastanesinde Acil serviste hizmet veren hekimlere yönelik, standartları oluşturmak,...

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Uşak Devlet Hastanesinde Acil serviste hizmet veren hekimlere yönelik, standartları oluşturmak, güncel acil tedavi protokolleri hakkında çalışanların bilgi düzeyini artırmak amacı ile eğitim programı yapıldı.

Hastanede görev alan acil tıp uzmanları ve diğer uzmanlar tarafından farklı konularda eğitim verilirken, verilen eğitimde Acil Uzmanı Hasan Kavak, kalp ritim bozuklukları ve yaklaşımları, Plastik Cerrahi Uzmanı Rızvan İmamaliyev, el yaralanmaları konularında eğitim verdiler.

Uşak Devlet Hastanesi yöneticisi Uzm. Dr. Abdurahman Yılmaz eğitime ilişkin yaptığı açıklamada, Uşak Devlet Hastanesinin sadece Uşak halkına değil bölge hastanesi gibi hizmet verdiğini, hizmet standartlarını sürekli olarak yükselterek devam ettiklerini bundan dolayı hasta yoğunluğunun giderek artığını belirterek; "Bizlerde çalışanlarımızın bilgi, beceri ve motivasyonlarını artırmak adına çalışmalar yürütmekteyiz. Acil servis hastanemizin vizyonu olduğunun bilincindeyiz. Acil servisimize günlük ortalama 1000 hasta müracaat etmektedir. 2015 yılında yine acil serviste 250 bin hastaya hizmet verdik. Acil servis 24 saat esasına göre kesintisiz olarak halkımıza hizmet sunmaktadır. Burada çalışanlarımızın bilgi ve motivasyonunu yüksek tutmak gerektiğini düşünerek acil hekimlerimize yönelik olarak diğer uzmanlarımız tarafından haftada bir gün eğitim verilmektedir. Acil serviste hizmet standardı oluşturarak hastalarımıza modern tıbbın imkanları doğrultusunda hizmet vermek istiyoruz. Uşak halkı için güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz." Dedi.

Uşak Devlet Hastanesi eğitim salonunda eğitime katılan hekimleri ziyaret eden ve bilgi alan Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı yaptığı açıklamada; "Hayatlara ne kadar değer verirseniz o kadar değerlisiniz'. Uşak Devlet Hastane Yönetici Başhekimi ve idareci arkadaşlarımız Hastanelerimizin acil servisinde şifa dağıtmaya çalışan pratisyen hekimlerimize ve çalışan personellerimize yönelik eğitim programı başlattılar. Eğitimci arkadaşlar Acil uzmanlarımız ve diğer uzman hekimlerimizden oluşmaktadır. Bu program ile amacımız, Acil serviste hastalarımıza hekimlerimiz tarafından verilen sağlık hizmetinde son derece profesyonel yaklaşım sergileyen ,müdahalede sıfır hatayı benimseyen ve her daim Uşak hastanelerinde hazır ekipler oluşturmaktır. Eğitim programında bilgi ve deneyimlerini uzman hekimlerimiz, acil çalışanlarımızda paylaşacak ve sürekli bilgilerini güncellemiş olacaklardır. Böyle anlamlı bir proje başlatan ve projeye destek veren yönetici ve hekimleri yürekten kutluyorum" dedi.

Uşak Acil Servisi Günde Ortalama Bin Hastaya Bakıyor

Uşak Acil Servisi Günde Ortalama Bin Hastaya Bakıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim