• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Üreticilikte mükemmellik: Fujıfılm X-T2

Üreticilikte mükemmellik: Fujıfılm X-T2
Fujifilm, X serisi aynasız fotoğraf makinesi ailesinin yeni üyesi X-T2 ile üreticilikte sınırları aştı.

Fujifilm, X serisi aynasız fotoğraf makinesi ailesinin yeni üyesi X-T2 ile üreticilikte sınırları aştı. X-T2 kreatif yanınızı ortaya çıkartmanız için geliştirildi. Makine, firmanın renk kopyalamadaki 80 yıllık tecrübesine dayanan olağanüstü fotoğraf kalitesinin yanı sıra gelişmiş otofokus fonksiyonları ve 4K video çekimleriyle öne çıkıyor.

En yeni aynasız dijital fotoğraf makinesi X-T2, gelişmiş teknolojileri sayesinde birinci sınıf fotoğraf kalitesine ve geleneksel fotoğraf makinelerinin zarafetini hatırlatan bir tasarıma sahip. Geliştirilen sensör ve görüntü işleme motorunu üst sınıf Fujinon lensler ile birleştiren X-T2, mükemmel bir fotoğraf çözünürlüğü sunuyor. Bu sayede, üç boyutluluk hissi veren ve fotoğrafın çekildiği andaki tüm havayı yansıtan X-T2, hafif ve kompakt gövdesiyle de iddialı. Toza ve suya karşı dayanıklı olup, -10°C altındaki ısılarda bile rahatlıkla çalışabilen X-T2'nin AF ve elektronik vizör performansı ise temelden yenilendi. Spor veya vahşi yaşam konularında olduğu gibi hareket halindeki bir objeyi zor şartlar altında da çekebilen makine, 4K video çekimlerini de destekliyor.

X-T2'nin temel özellikleri

Yeni geliştirilen 24,3MP X-Trans CMOS III sensör ile düşük ışık koşullarında dahi keskin ve mükemmel renkte fotoğraflar. Mükemmel dengelenmiş, kompakt, hafif ve dayanıklı gövde ile seyahatler ve uzun süren çekimler için harika bir yol arkadaşı. Retro gövdesinin üstündeki ayar tuşları ile pratik kullanım. Üstün kalitede Fujinon Red Bange zoom objektifleri ile mükemmel uyum. Yüksek hızlı imaj işlemci motoru "X-Processor Pro" ile hem fotoğraf hem de video çekimlerinde hızlı tepki süreleri. 4K video kaydı ve gelişmiş çekim özellikleri ile profesyonel sonuçlar. Geliştirilmiş işlemcisi ile duran ve hareketli nesnelerde üst sınıf otofokus fonsiyonları. Saniyede 100 kareye çıkan performans ile çıplak gözle görme performansında elektronik vizör. Dikey Güçlü Booster Grip (VPB-XT2) kullanımı ile temel performans gelişimi. Pratik yönelimli tasarım ile geleneksel kameraların işlerliği. Akıllı telefon ve tabletlerden uzaktan kumandalı çekim için "kablosuz iletişim" fonksiyonu. 3 yönlü hareket eden 3.0 inç LCD ekran.

Üreticilikte mükemmellik: Fujıfılm X-T2

Üreticilikte mükemmellik: Fujıfılm X-T2

Üreticilikte mükemmellik: Fujıfılm X-T2

Üreticilikte mükemmellik: Fujıfılm X-T2

Üreticilikte mükemmellik: Fujıfılm X-T2

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim