• BIST 9762.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Ürdün Turizm Bakanı, Başkan Emine Atasoy’u Kabul Etti

Ürdün Turizm Bakanı, Başkan Emine Atasoy’u Kabul Etti
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Ürdün Haşimi Krallığı Devleti temasları kapsamında...

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Ürdün Haşimi Krallığı Devleti temasları kapsamında Ürdün Hükümeti Turizm Bakanı Nayif El Fayiz'i ziyaret etti.

Ürdün Haşimi Krallığı Hükümeti Turizm Bakanı Nayif El Fayiz, bir dizi temasta bulunmak üzere Ürdün'e giden Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy'u makamında kabul etti.

Ürdünlü Bakan El Fayiz, Türk heyeti kabul ederken, "Öncelikle kendi ülkeniz Ürdün Haşimi Krallığı'na hoş geldiniz. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Ürdün Haşimi Krallığı Devleti ile Türkiye Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere ve özellikle iki ülke arasında turizm çalışmalarına katkı sağlamanızdan dolayı size çok teşekkür ederim. Konfederasyonun uluslararası çalışmalarını Ürdün Hükümeti olarak yakından takip ediyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Yaptığınız çalışmalar, bizi mutlu etmektedir" dedi.

Bakan El Fayiz'in ardından konuşan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, "Türkiye Cumhuriyeti ile Ürdün Haşimi Krallığı arasında ekonomik ticari ve kültürel ilişkilere katkı sağlamaya devam edeceğiz. İki ülke arasında özellikle turizm alanında yatırımlarımız ve projelerimiz artarak devam edecektir. Ürdün Haşimi Krallığı devletinin Ortadoğu coğrafyasında jeopolitik konumu itibariyle bölge ülkeler arasında stratejik bir konuma sahiptir" diye konuştu.

Genel Başkan Nezaket Emine Atasoy, ziyaretlerinin ardından Ürdün Haşimi Krallığı Başkenti Amman'da temaslarına devam ediyor.

Ürdün Turizm Bakanı, Başkan Emine Atasoy’u Kabul Etti

Ürdün Turizm Bakanı, Başkan Emine Atasoy’u Kabul Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim