• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Ünyeliler İstanbul’da Buluştu

Ünyeliler İstanbul’da Buluştu
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, hafta sonu İstanbul'da düzenlenen kaynaşma ve dayanışma programına katılarak hemşehrileri ile bir araya geldi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, hafta sonu İstanbul'da düzenlenen kaynaşma ve dayanışma programına katılarak hemşehrileri ile bir araya geldi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İstanbul'da faaliyet gösteren hemşehri dernekleri yönetici ve üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelerek, iki yıl içerisinde Ünye'de neler yapıldığını gurbetteki hemşehrileri ile paylaştı. İstanbul'da bir otelde düzenlenen programa İstanbul'da faaliyet gösteren 30'a yakın hemşehri derneği, iş adamları, eski dönem milletvekilleri Hasan Öz, Yılmaz Sanioğlu, Ünye Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri katıldı.

Ünyelilerin yoğun ilgi gösterdiği buluşma programında bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkan Çamyar, "Yüreğinde memleket hasreti taşıyan, İstanbul'un ahenginde Ünye'yi, Ünye'nin kültürünü, rengini yaşatan çok değerli hemşehrilerim. Öncelikle bugün burada sizlerle bir arada olmaktan, bu buluşmadan, bu kucaklaşmadan dolayı son derece mesut ve mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.

"HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖRÜŞLERİNE ÖNEM VERİYORUZ"

2 yıllık görev süresi boyunca hem Ünye'de hem de gurbette olan hemşehrileri ile her fırsatta bir araya geldiklerini belirten Başkan Çamyar, "30 Mart yerel seçimlerinde Ünye'ye ve Ünyeli hemşehrilerimize olan sevdamızla çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızla bağımızı, irtibatımızı hiç koparmadık. Tüm çalışmalarımızı meşru ve ilkeli bir zeminde yaparak, şehrimizin ve hemşehrilerimizin öz değerlerine bağlı kaldık. "Birlikte yöneteceğiz" sloganıyla çıktığımız 30 Mart seçimlerinin her sene-i devriyesinde hemşehrilerimizle bir araya gelerek yapmış olduğumuz tüm çalışmaları onların düşünce ve takdirlerine sunmayı bir gelenek haline getirdik. Çalışmalarımızı sadece Ünye'de yaşayan hemşehrilerimiz ile değil, gurbette yaşayan hemşehrilerimiz de paylaşalım, onların da düşünce ve görüşlerini alalım istedik. Gurbette yaşayan hemşehrilerimiz ile hasret gidermek ve onların görüşlerini almak için Ankara'daki buluşmamızın ardından bu kez İstanbul'da sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberlik mesajlarının ardından bir sunum gerçekleştiren Başkan Çamyar, Ünye Belediyesi'nin 2 yılda yaptığı tüm çalışmaları hemşehrileri ile paylaştı. Katılımın yüksek olduğu buluşma programı günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Ünyeliler İstanbul’da Buluştu

Ünyeliler İstanbul’da Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim