• BIST 9747.45
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Ünyeliler Ankara’da Buluştu

Ünyeliler Ankara’da Buluştu
Ankara Ünyeliler Derneği tarafından organize edilen kaynaşma ve dayanışma gecesinde Ünyeliler bir araya geldi.

Ankara Ünyeliler Derneği tarafından organize edilen kaynaşma ve dayanışma gecesinde Ünyeliler bir araya geldi.

Başkent Öğretmenevi'nde düzenlenen buluşma gecesine Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Ankara Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz, Dernek Üyeleri, Ünye Belediyesi Meclis Üyeleri, STK Başkan ve temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

"MESAFELER UZAK OLSA DA BİZ ÇOK YAKINIZ"

Ankara Ünyeliler Derneği üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşma gecesinde bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, mesafeler uzak olsa da, Ünyeliler olarak sevgi, hasret ve dostluk duygularıyla birbirlerine yakın olduklarını belirtti. Çamyar, "Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayacak kadar uzundur. Gönüllerimizi bir arada tutan şey doğup büyüdüğümüz topraklardaki kültürümüzdür" dedi.

"VATANDAŞLARIMIZLA BAĞIMIZI HİÇ KOPARMADIK"

"Bizler, göreve geldiğimiz günden bugüne vatandaşlarımızla aramızdaki bağı hiç koparmadık" diyen Başkan Çamyar, "Seçimden seçime halkın karşısına çıkmanın tabularını yıkarak, bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmek suretiyle çalışmalarımızı paylaştık. Şehrimizin ruhuna dokunarak, Ünye'nin değerlerini yüceltme gayreti içerisinde olduk. Yaptığımız her projede en ince ayrıntılara odaklanarak, Ünyemizi hak ettiği değerlere ulaştırmak adına titizlikle çalıştık. Bu akşam 2 yıllık bu çalışmalarımızı paylaşmak adına sizlerin huzurunuzdayız. Katılımlarınızdan dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ankara Ünyeliler Dernek Başkanı İsa Korkmaz ise yemeğe katılan tüm konuklara teşekkür ederek, düzenlenen dayanışma yemeğinin hemşehrilik bağlarını kuvvetlendirmesi açısından önemli olduğunu ve birlikteliğin güzel günlerin başlangıcı olmasını temenni ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediyesi'nin 2 yıllık çalışmalarının yer aldığı bir sunum gerçekleştirerek, 2 yılda yapılan tüm çalışmaları hemşehrileri ile paylaştı. Ankara'da hemşehrilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Çamyar, hemşehrileri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim