• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Ünye’de Devlet-stk Uyumu

Ünye’de Devlet-stk Uyumu
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve STK başkanları ile bir araya geldi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve STK başkanları ile bir araya geldi. Programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 2015 yılının son gününde, Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programla Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, STK başkanları ve temsilcileri ile bir araya geldi. Programda bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak 2016 yılında da iş birliği ve uyum içerisinde çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Çamyar yaptığı açıklamada, "Ben öncelikle bu yemeğin mimarı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Nerede bir birliktelik varsa orada kaymakamımızın adı var. 2015 yılını noktalarken son günde Ünye'deki çalışma arkadaşlarımızla birlikte olalım bir araya gelelim istedik. Bizler görev süremiz boyunca, Kaymakamımız ile STK'larımız ile örnek bir uyum sergileyerek iş birliği içerisinde hizmetlerimizi devam ettirdik. Aynı anlayış ile 2016 yılında da, hükümetimizin iktidarımızın bize sunduğu imkanları, en iyi şekilde kullanarak, Ünye'mize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben 2016 yılının Ünye'mize, Ordu'muza ülkemize ve İslam coğrafyasına barış huzur getirmesini yüce Mevla'dan temenni ediyorum" ifadeleri kullandı.

"BİR VE BERABERİZ"

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir de birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Ben de sayın belediye başkanımıza bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum. Hepimiz Ünye için ve Ünyeliler için çalışıyoruz, bu yolda bir ve beraberiz. Gücümüz yettiği kadar birbirimizi destekliyoruz ve desteklemeye de devam edeceğiz. Çünkü hepimiz bir çarkın birer parçasıyız, bu parçalardan biri işlevini eksik yaptığı zaman sorunlar ortaya çıkmaya başlar. Ben de 2016 yılının Ünye'mize Ordu'muza tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Ünye’de Devlet-stk Uyumu

Ünye’de Devlet-stk Uyumu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim