• BIST 9675.18
  • Altın 2491.32
  • Dolar 32.589
  • Euro 34.839
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Ünye Kent Konseyi’nden Başkan Çamyar’a Teşekkür Ziyareti

Ünye Kent Konseyi’nden Başkan Çamyar’a Teşekkür Ziyareti
Ünye Kent Konseyi Başkan Vekili Prof. Dr. Ayşe Yalın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ı makamında ziyaret ederek yeni yer...

Ünye Kent Konseyi Başkan Vekili Prof. Dr. Ayşe Yalın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ı makamında ziyaret ederek yeni yer tahsisi için teşekkür etti.

Ünye'yi geniş bir katılım sağlayarak birlikte yönetmek, hemşehrilik bağlarını güçlendirmek, çevre duyarlılığını artırmak, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı geliştirmek ve modern bir kentin oluşumuna katkı sağlamak amacı ile Ordu'da kurulan ilk Kent Konseyi olan Ünye Kent Konseyi, çalışmalarını yeni ofisinde yürütmeye devam ediyor. Geçen günlerde, Ünye Belediyesi'nin kendilerine tahsis ettiği yeni ofise taşınan Ünye Kent Konseyi, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir açıklama yapan Ünye Kent Konseyi Başkan Vekili Prof. Dr. Ayşe Yalın, yeni ofis ile çok daha verimli bir çalışma ortamına kavuştuklarını belirterek, "Ünye ve Ünye kenti için bizlere çok önemli bir ofis bağışı yaptınız.Yeni yerimizde, bundan sonraki günlerde çok keyifli çok daha güzel projeler yapılacak. Ben tekrar Kent Konseyi adına sizlere teşekkür etmek istiyorum" dedi.

"BİRLİKTE YÖNETMENİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ, KENT KONSEYİ"

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise yaptığı açıklamada, "Bizler, kenti yönetirken karar alma sürecinde, başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere onlarla beraber karar alarak bu güzel şehrimizi birlikte yöneteceğiz demiştik. Bununda en güzel örneğini kent konseyini Ordu ilimizde ilk defa Ünye'de kurmak suretiyle gösterdiğimizi düşünüyorum. Yerle ilgili ek binamızda dar bir alanda hizmet vermeye çalıştınız. Ancak şu anki mekanımız çok daha ferah ve güzel bir manzaraya sahip. Umarım bundan sonraki süreçte Ünye ile alakalı, bu güzel şehrimiz ile alakalı çok daha güzel kararların alınacağı ve bizimde alınan kararları uygulamaya koyacağımız bir süreci beraberce yaşarız. Ben bu ziyaretinizden dolayı tekrar tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ünye Kent Konseyi’nden Başkan Çamyar’a Teşekkür Ziyareti

Ünye Kent Konseyi’nden Başkan Çamyar’a Teşekkür Ziyareti

Ünye Kent Konseyi’nden Başkan Çamyar’a Teşekkür Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim