• BIST 9693.46
  • Altın 2507.469
  • Dolar 32.5758
  • Euro 34.7748
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Ünye Belediyesi Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri

Ünye Belediyesi Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri
Ünye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye meclis toplantı salonunda, iki gün boyunca Resmi yazışma kurallarına yönelik...

Ünye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından belediye meclis toplantı salonunda, iki gün boyunca Resmi yazışma kurallarına yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenledi.

Ünye Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Ünye Belediyesi çalışanlarına bilgi ve belge alış verişinin daha sağlıklı, hızlı ve güvenli bir biçimde yürütülmesi için resmi yazışma kuralları, standart dosya planı ve elektronik belge yönetim sistemleri konuları üzerine seminer verildi. Ünye Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşen seminer, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Bilgi Belge Yönetim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bayter tarafından gerçekleştirildi.

TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİMLER VERİLDİ

İki gün süren seminerde, ilgili personellere resmi yazışma kuralları, standart dosya planı ve elektronik belge yönetim sistemleri konularında değişikliğe uğrayan yönetmeliklerle ilgili bilgiler ve dikkat edilmesi gereken hususlar aktarıldı. Teorik olarak anlatılan bilgiler sonrasında belgelerin gerek içerik gerekse şekil olarak arşivlenmesi ile ilgili uygulamalı eğitimler verildi.

ÇAMYAR: "HİZMET İÇİ EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ"

Hizmet içi eğitimler ile çalışanların bilgilerinin tazelendiğine dikkat çeken Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, elektronik ortamda üretilip, imzalanan ve arşivlenen belgelerin yürürlükte bulunan kanun ve yönetmeliklere uygun olarak oluşturulması dosyalanması ve arşivlenmesi amacı ile belediye personeline eğitim verildiğini söyledi. Hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini belirten Başkan Çamyar, ilerleyen günlerde bu tür eğitimlerin devam edeceğini ifade etti.

Ünye Belediyesi Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri

Ünye Belediyesi Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim