• BIST 9693.46
  • Altın 2505.484
  • Dolar 32.5806
  • Euro 34.8076
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Ünüvar Diyarbakır’dan Getirilen Kanser Hastasını Ziyaret Etti

Ünüvar Diyarbakır’dan Getirilen Kanser Hastasını Ziyaret Etti
AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, sosyal medyadaki görüntülerinin yayılmasının ardından Diyarbakır'dan ambulans helikopter ile Adana'ya getirilerek...

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, sosyal medyadaki görüntülerinin yayılmasının ardından Diyarbakır'dan ambulans helikopter ile Adana'ya getirilerek Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi altına alınan inşaat işçisi Zülküf Kaçar'ı ziyaret etti.

2 yıl önce omzundaki ağrı nedeniyle hastaneye giden Diyarbakırlı inşaat işçisi Zülküf Kaçar (38), yapılan tedavinin ardından evine gönderildi. Ancak ağrıları dinmeyen Kaçar'a gittiği başka bir hastanede tümör teşhisi konuldu. Omuzunda tümör olduğunun tespit edilmesinin ardından çalışamaz duruma gelen Kaçar, 8 çocuğu ve eşine bakamaz oldu.

Kaçar'ın sosyal medyadan paylaştığı görüntü, bir dönem kanser tedavisi gören ve hastalığı yenerek yeniden yaşama tutunan ünlü ses sanatçısı Fulden Uras'ın dikkatini çekti. Uras, kendi twitter hesabından da bu görüntüyü paylaşarak, yetkililerden yardım talep etti. Uras'ın daha çok kitleye yaydığı görüntü, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar'ın da dikkatini çekti. Kaçar'a yardımcı olmak için devreye giren Ünüvar, hastanın tedavisine Adana'da devam edilmesi için Diyarbakır'a ambulans helikopter yönlendirdi. Kaçar, ambulans helikopter ile Diyarbakır'dan Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaçar, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde yapılan tetkiklerin ardından Ortopedi Bölümü'nde Prof. Dr. Serdar Özbarlas tarafından ameliyata alındı. Başarılı geçen ameliyattın ardından doktorların gözetimine alınan Kaçar'ı Milletvekili Necdet Ünüvar ziyaret etti. Kaçar'a çiçek vererek geçmiş olsun dileklerini ileten Ünüvar, bu tip önemli operasyonların üniversite hastanesinde yapılıyor olmasının gurur verici olduğunu söyledi.

Ünüvar, Diyarbakır Valiliğinin Kaçar'ın ailesine maddi ve manevi destek vereceğini söyledi. Ünüvar, Kaçar'ın tedavisi sürecini takip edeceğini belirtti.

Hasta Zülküf Kaçar ise Ünüvar'a teşekkür etti. Her geçen gün kendini daha iyi hissettiğini ifade eden Kaçar, Diyarbakır'a gidebilecek durumda olduğunu aktardı.

Ziyarette Başhekim Yeşim Taşova da hazır bulundu.

Ünüvar Diyarbakır’dan Getirilen Kanser Hastasını Ziyaret Etti

Ünüvar Diyarbakır’dan Getirilen Kanser Hastasını Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim