• BIST 9079.97
  • Altın 2306.659
  • Dolar 32.3183
  • Euro 35.0385
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Ünlülerin rüya yorumcusu Tatlıses’in şarkı söyleyeceğini bildi

Ünlülerin rüya yorumcusu Tatlıses’in şarkı söyleyeceğini bildi
Adana'da yaşayan ünlülerin rüya yorumcusu Mehmet Emin Kırgil, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucunda felç kalan İbrahim Tatlıses'in şarkı...

Adana'da yaşayan ünlülerin rüya yorumcusu Mehmet Emin Kırgil, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucunda felç kalan İbrahim Tatlıses'in şarkı söyleyeceğini 4 yıl önce gördüğü rüyayı yorumlayarak bildi.

Mehmet Emin Kırgil, çok sevdiği bir sanatçı olan İbrahim Tatlıses için 2014 yılında yeniden şarkı söyleyip söylemeyeceğini öğrenmek için istihareye yattığını hatırlatarak, "İbrahim Tatlıses yemyeşil bir alanda duruyor. Etrafında bir takım insanlar var. Bunla alakalı da bir anda alan simsiyaha bürünüyor. Daha sonra gökyüzünden bazı yıldızlar iri ufaklı, parlak, parlak olmayanlar kendisine doğru geliyor. Tatlıses elini açıp dua ediyor gibi ya da yıldızlara elini vuracakmış gibi oldu. Ve o andan itibaren yıldızlar gökyüzüne Tatlıses ile birlikte yükseldi. Gökyüzü apaydınlık ve masmavi oldu" dedi.

Kırgil, gördüğü bu rüyayı o tarihte, "Tatlıses'in yemyeşil bir alanda olması sabırlı bir vaziyette üzerinde olan sıkıntıları atacağı, aynı zamanda dostlarının etrafında bulunması ise kendisine gelen manevi güç, doğa ve destek. Bir anda her tarafın simsiyah olması kendisinin tez zamanda eski sağlığına kavuşacağı, eskisi gibi şarkı türkü söyleyeceği anlamına geliyor. Yıldızların gökyüzünden aşağı inmesi, kendisini yalnız bırakan bir takım insanların da tekrardan Tatlıses'in yanında ses sanatçısı olarak sıraya gireceğini, yeniden programlarına katılmak isteyecekleri anlamına geliyor. Yıldızlarla birlikte tekrar gökyüzüne çıkması eski sağlığına kavuşacağı, bir anda her yerin bembeyaz olması ise Tatlıses'in bir muradının olacağını, gökyüzünün masmavi olmasının ise üzerindeki nazarın dağılacağını gösteriyor" şeklinde yorumladı.

Kırgil, aradan uzun bir zaman geçtiğini ancak rüyasının gerçeğe dönüştüğünü Tatlıses'in önce şehitler için birçok sanatçının söylediği şarkıyı, ardından da Yaylalar şarkısını söyleyerek sanat hayatına yeniden döndüğünü sözlerine ekledi.

Seyit Mehmet Emin Kırgil, ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın sağlıklı iken kansere yakalanacağını, kaza geçirmeden önce Almanya Başbakanı Angela Merkel'in sağlığına ve kendine dikkat etmesi gerektiğini açıklamıştı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim