• BIST 9524.59
  • Altın 2502.881
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.5572
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Ünlüler yemek şöleninde jüri oldu

Ünlüler yemek şöleninde jüri oldu
Sanat dünyasından bir çok ünlü isim, engelli çocukların eğitimine yardım için yapılan "Yemek Şöleni'nde jüri koltuğuna oturdu.

Sanat dünyasından bir çok ünlü isim, engelli çocukların eğitimine yardım için yapılan "Yemek Şöleni'nde jüri koltuğuna oturdu. Yarışmada; incasiye yemeği ile Beysun Öztop birinci, Konya tirit yemeği ile Selcan Şenocak ikinci, keşkek yemeği ile Melda Kısacıklıoğlu üçüncü oldu.

Yedi yıldır yapılan yapılan "Yemek Şöleni" yarışması bu yıl engelli çocukların eğitimine yardım için düzenlendi. The Green Park Hotel Bostancı'da yapılan programda, bir çok kadın yemek konusunda hünerlerini göstererek birbiriyle yarıştı. Yoğun emek harcanarak hazırlanan yemekler jüri koltuğuna oturan oyuncular; Açelya Akkoyun, Vatan Şaşmaz, Cansın Özyosun ile sunucular Zahide Yetiş, Vahe Kılıçarslan, Gizem İmre ve Özgür Şef'in beğenisine sunuldu. Jüri olması beklenen şarkıcı Yeşim Salkım ise annesinin rahatsızlığından dolayı programa katılamadı. Yarışma sonucu ünlülerin yaptığı oylamada; incasiye yemeği ile Beysun Öztop birinci, Konya tirit yemeği ile Selcan Şenocak ikinci, keşkek yemeği ile Melda Kısacıklıoğlu ise üçüncü oldu.

Ünlüler yarışma ile ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

Oyuncu Cansın Özyosun: "Böyle bir organizasyonda yer almaktan keyif alıyorum. Sonucu çok önemli. Engelli arkadaşlarımıza yardım edebilmek çok önemli. Birbirinden güzel tatlar var. İlk defa üst üste bu kadar yemek yiyorum. Bana salatanın her çeşidini getirin puan veririm. Ama biraz enteresan. Yeni yeni şeyler öğreniyorum. Özellikle bu tarifleri de alacağım. Kendi kendime bunları denemeye çalışacağım."

Hünerli misiniz sorusuna ise Özyosun, "Hünerliyim ama tembelim. Böyle bir derdim var." şeklinde cevap verdi.

Yarışmacıların çok başarılı olduğunu belirten sunucu Vahe Kılıçarslan: "O kadar güzel yöresel lezzetler seçmişler ki. Mesela ortadoğunun en iyi yemeklerinden birisi Hatay'ın tepsi kebabıdır. Mardin'in kaburga dolmasını yaptılar. Bunun yanısıra Elazı'ın Harput köftesi var. Bence şu ana kadar yarışmacılar,on üstünden 7-8 iyi puan aldılar. Ne kadar çok gayret sarfederlerse yemekler o kadar lezzetli çıkar."

Vatan Şaşmaz: "Bir kaç şey çok güzel harmanlanmış. Dostluk,yardımlaşma, yemek, yöreselcilik. Yani bugün güzel bir pazar geçirirken, aynı zamanda yörelerimizi ve yemeklerimizi tanıyoruz. Yabancılar network diyorlar ya, yani kaynaşma. Birbirimizle bir ağ kuruyoruz."

Ünlüler yemek şöleninde jüri oldu

Ünlüler yemek şöleninde jüri oldu

Ünlüler yemek şöleninde jüri oldu

Ünlüler yemek şöleninde jüri oldu

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim