• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Ünlüler sandık başına gitti

Ünlüler sandık başına gitti
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 25. dönem milletvekili seçimleri için sandık başına gitti.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve eşi Demet Kutluay, aynı okulda oy kullandı. Etiler’deki Lütfi Banat İlkokulu’na ilk olarak İbrahim- Demet Kutluay çifti geldi. Oylarını kullanan çift daha sonra okuldan ayrıldı.

Komedyen Cem Yılmaz da aynı okulda oy kullandı. Sıraya girip bir süre bekledikten sonra oyunu kullanan Yılmaz, hayırlı olması temennisinde bulundu. Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Beykoz’daki Sedat Simavi İlkokulu’nda sabah saatlerinde oy kullandı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Kanuni Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç oyuncu eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali’yle Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı. Bergüzar Korel, oy kullanacağı okulda lise öğretmenini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Ergenç’in oy pusulasının bulunduğu zarfı ise sandığa oğlu Ali attı.

Oyunu kullanan Halit Ergenç “Ülkemiz için hayırlı olsun. Zaten olması gereken o. Demokraside her bireyin kendi üzerine düşen sorumluluklarını yerine getirmesi icap eder. Bu sorumluluklardan bir tanesi de oy kullanmak. Dolayısıyla herkesin oyunu gelip vermesi kendi sağlığı ve geleceği için iyi olur. Umarım ülkemiz için güzellikle sonuçlanır” dedi.

Bergüzar Korel ise hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Ülkemiz için hepimizin oyu çok değerli. Umarım herkes oy verir. Hepimiz için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu İbrahim Büyükay’ın sandık görevlilerine “Mühür hatıra kalır mı?” diye sorması renkli görüntüler oluşturdu.

Bebek’te oy kullanan ünlü isimler, sabah saatlerinden itibaren Tevfik Fikret İlkokuluna gelmeye başladı. Ünlü iş adamları Erol Sabancı ve Serdar Bilgili, oyuncular Tolga Savacı, İbrahim Büyükay, Azra Akın, Ali Can Yücesoy ve basketbolcu Sinan Güler oylarını Tevfik Fikret İlkokulu’nda kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra mührü kabinin içerisinde unutan oyuncu İbrahim Büyükay’ın “Mühür hatıra kalır mı?” diye sorması sandık görevlilerinin gülüşmesine neden oldu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim