• BIST 9631.63
  • Altın 2496.722
  • Dolar 32.5888
  • Euro 34.846
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Ünlü SES Sanatçısı Murat Çelik’ten, Başkan Mehmet Özdemir’e Teşekkür Ziyareti

Ünlü SES Sanatçısı Murat Çelik’ten, Başkan Mehmet Özdemir’e Teşekkür Ziyareti
Arabanlı ünlü ses sanatçısı Murat Çelik, ilçede başarılı çalışmalar yaptığını söylediği Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'e "ten teşekkür...

Arabanlı ünlü ses sanatçısı Murat Çelik, ilçede başarılı çalışmalar yaptığını söylediği Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'e "ten teşekkür etti.

İstanbul'da yaşayan Arabanlı ünlü ses sanatçısı Murat Çelik, son yıllarda Gaziantep'in Araban ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahallelere verilen belediyecilik hizmetlerinden memnuniyetini belirtmek amacıyla Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Araban İlçesinde doğup büyüdüğünü belirten Çelik, "15 yıldan beri de İstanbul'da sürdürdüğüm müzik hayatımdaki işlerimin yoğunluğu nedeniyle, memleketim olan, doğup büyüdüğüm, baba ocağım Araban İlçesini ancak yılda bir iki defa ziyaret edebiliyorum. Araban İlçesini her ziyaret ettiğimde değişik bir belediyecilik hizmetleriyle karşılaşıyorum. 5 yıl öncesine kadar hiçbir belediyecilik hizmeti verilmediği için büyük bir köy görünümünde olan Araban İlçesini başarılı hizmetleri ile toplumun her kesiminden beğeni kazanan ve takdir toplayan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'i makamında ziyaret edip, ilçeye verdiği üstün belediyecilik hizmetleriyle, kısa sürede ilçeyi büyük bir köy görünümünden kurtarıp yaşanılabilinir, güzel bir şehir konumuna getirdiği için Başkan Özdemir'e teşekkür ediyorum. 1957 yılında TBMM'inde alınan karar ile ilçe olan ve 1958 yılında da belediyesi kurulan Araban İlçesine tarihinden bugüne kadar en büyük hizmetleri verip büyük bir köy görünümündeki ilçeyi modern bir şehir konumuna getiren hizmet ekibi olan AK Parti Gaziantep Milletvekili sayın Mehmet Erdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Fatma Şahin ve Araban Belediye Başkanı sayın Mehmet Özdemir'e teşekkür eder hizmetlerinin devamını dilerim" dedi.

Çelik'in, teşekkür ziyaretinden memnun olduğunu belirten Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de, hizmetleri artarak sürdüreceklerini kaydetti. Özdemir, "2009 yerel seçimlerinde aday olduğum Adalet Ve Kalkınma Partisi'nden Araban Belediye Başkanı olarak seçildiğim günden beri, ilçeye hizmet için hafta içi ve hafta sonu demeden başlattığımız hizmetlerimize, gece ve gündüz devam ettim. Geçmişte büyük bir köy görünümünde olan ilçemiz, bugün yaşanılabilinir, modern bir şehir konumuna geldiyse, belediye başkanlığım dönemimdeki tüm projelerime destek veren AK Parti Gaziantep Milletvekili sayın Mehmet Erdoğan ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Fatma Şahin'in büyük destekler sağlamasıyla oldu. Arabanlı hemşehrilerimi daha modern bir şehirde yaşamalarını sağlamak için projelerimiz devam ediyor. Arabanlı hemşehrilerim hizmetlerin en iyisine laiktir bunun için de, durmak yok yola devam" diye konuştu.

Ünlü SES Sanatçısı Murat Çelik’ten, Başkan Mehmet Özdemir’e Teşekkür Ziyareti

Ünlü SES Sanatçısı Murat Çelik’ten, Başkan Mehmet Özdemir’e Teşekkür Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim