• BIST 9566.84
  • Altın 2487.06
  • Dolar 32.5169
  • Euro 34.8682
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Ünlü Sanatçı Selami Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu’yu Ziyaret Etti

Ünlü Sanatçı Selami Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu’yu Ziyaret Etti
'Selami Şahin ve Besteleri" konseri için Malatya'ya gelen sanatçı Selami Şahin, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu'yu...

'Selami Şahin ve Besteleri" konseri için Malatya'ya gelen sanatçı Selami Şahin, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şahin, "Yıllar önce Malatya'ya geldim. İnanılmaz bir gelişme var" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Malatya Musiki Cemiyetinin ortaklaşa düzenleyecekleri Selami Şahin ve Besteleri konseri için Malatya'ya gelen sanatçı Selami Şahin, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu'yu makamında ziyaret etti. Malatya Büyükşehir Belediyesinin böyle organizasyonlara ev sahipliği yapmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden sanatçı Selami Şahin, "Yıllar önce Malatya'ya geldim. İnanılmaz bir gelişme var. Uçaktan iner inmez ben İstanbul'a tekrar mı döndüm dedim. Allah her zaman daha iyilerini nasip etsin. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Malatyalı Astsubay Mehmet Ali Dinç'in şehit edilmesi nedeniyle konserin iptal edilmesinin yerinde bir karar olduğunu söyleyen Şahin, "Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Belediye olarak yerinde bir karar aldınız. Sizleri de yürekten kutluyorum. Allah kimseye böyle acı ve keder vermesin. Acılar, savaşlar, kin ve nefretler bitsin. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan el ele yürek yüreğe olalım" şeklinde konuştu.

"HALKMUSİKİYE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR"

Selami Şahin'i Malatya'da görmekten mutluluk duyduklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, Şahin'in Türkiye'nin yetiştirdiği değerli sanatçılardan birisi olduğunu söyledi. Mumcu, "Malatyalı Astsubay Mehmet Ali Dinç kardeşimizin şehit haberini üzüntüyle öğrendik. Bu yüzden konserimizi iptal etme kararı aldık. Şehidimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Malatya halkı kültürel faaliyetlere ve musikiye büyük önem veriyor. Türk müziğine besteleri ile ilham veren değerli sanatçımız Selami Şahin ile hemşehrilerimizi ileri ki günlerde tekrar bir araya getireceğiz. Konserin iptalindeki anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ünlü Sanatçı Selami Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu’yu Ziyaret Etti

Ünlü Sanatçı Selami Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu’yu Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim